Haos la “satelitul” FCSB-ului! Restanțe mari pentru salarii de 2.000 de lei. Apelul disperat al jucătorilor – DigiSport

  • Premier League: Manchester City – Tottenham, joi, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: Villarreal – Real Madrid, joi, 22:00, DGS 2

Unirea Constanța riscă să nu poată încheia sezonul în Liga 2

Miercuri, în direct la Digi Sport, președintele sindicatului fotbaliştilor din România (AFAN), Emilian Hulubei, a anunțat că majoritatea jucătorilor de la Unirea Constanța și-au reziliat contractele.

  • Unirea Constanța a strâns 12 puncte după primele 16 runde din Liga 2. Campionatul se reia pe 25 februarie, iar cele mai importante meciuri pot fi văzute în direct pe Digi Sport.

Unirea Constanța este un “satelit” pentru FCSB în Liga 2, fiind trimiși la această echipă mai mulți jucători tineri ai “roș-albaștrilor”.

În acest moment, restanțele salariale de la Unirea Constanța sunt de patru luni, potrivit informațiilor Digi Sport. Asta în condițiile în care majoritatea jucătorilor au salarii lunare cuprinse între 2.000 și 3.000 de lei.

Opt jucători de la Unirea Constanța și-au reziliat contractele, dar au fost nevoiți să renunțe la bani, mai exact la toate salariile pentru ultimele patru luni.

Jucătorii de la Unirea Constanța au încercat să discute despre situația lor cu Vasile Geambazi, finanțatorul clubului și nepotul lui Gigi Becali. Însă fotbaliștii n-au primit nicio explicație privind restanțele salariale.

În mod normal, jucătorii de la Unirea Constanța ar trebui să revină la FCSB, clubul de care aparțin. Însă mai mulți dintre acești fotbaliști sunt nemulțumiți de modul în care au fost tratați și vor să-și rezilieze înțelegerile cu „roș-albaștrii”.

2.000 de lei pe lună, un salariu la Unirea Constanța

„Este ceva incredibil, ce pățesc acești copii. Nu mă refer doar la copilul meu, toți sunt talentați, au fost pe la loturile naționale. Cred că trebuie să tragem un semnal de alarmă. Asta pățesc jucătorii tineri în fotbalul românesc, în loc să fie ajutați, să primească încredere.

Am încercat mai multe zile să discutăm despre rezilierea contractului, dar nu ne bagă nimeni în seamă. Domnul patron Geambazi n-a vrut să discute cu noi. Până la urmă, am semnat rezilierea contractului, dar am renunțat la cele patru luni restante, adică 8.000 de lei. Vă dați seama despre ce bani vorbim la Liga 2? Nu pot să-i plătească nici pe ăștia.

Sunt foarte supărat în acest moment și vreau să reziliem contractul și cu FCSB, nu vreau ca băiatul meu să mai stea acolo. Dar n-am reușit să discutăm cu domnul Argăseală.

Îmi pare rău pentru că știu ce sacrificii a făcut băiatul meu, a stat singur prin baze de pregătire, de la 14 ani, fără mamă, fără tată. Am întrebat de ce nu a jucat mai mult și mi s-a spus că nu s-a pregătit bine. Nu poate să fie adevărat, eu știu cât muncește băiatul meu”, a spus tatăl unuia dintre jucătorii de la Unirea Constanța, pentru digisport.ro.

  • Mai mulți jucători împrumutați de FCSB la Unirea Constanța au bifat selecții la loturile de juniori ale României: Aurelian Ciuciulete, Adrian Niță, Vlad Șerbănescu, Narcis Lăcătuș, Radu Cireșoiu.

”De ce toci banii familiei?”. Gigi Becali s-a ”răstit” la nepotul său din cauza echipei de fotbal

Gigi Becali (64 de ani) vrea ca finanțarea Unirii Constanța, satelitul FCSB-ului din liga secundă, să se oprească.

De ce toci banii familiei?”, l-ar fi întrebat, pe un ton apăsat, Gigi Becali pe Vasile Giambazi, scrie AS.ro.

De altfel, Gigi Becali anunța încă din octombrie 2022 că vrea ca investițiile de la Unirea Constanța să se oprească, pentru că echipa care e ultima în Liga 2 costă, lunar, între 30.000 și 40.000 de euro.

Etichete: liga 2 , fcsb , vasile geambazi , dacian nastai , unirea constanța


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post iOS 16.3 vine săptămâna viitoare, cu bug fix-uri şi aceste funcţii noi – Mobilissimo.ro
Next post Războiul din Ucraina, ziua 330. „Războiul Tancurilor”: ca răspuns la livrarea de tancuri britani – Mediafax