iOS 16.3 vine săptămâna viitoare, cu bug fix-uri şi aceste funcţii noi – Mobilissimo.ro

S-a vorbit mult despre Apple în ultimele zile, mai degrabă în contextul anunţării de noi MacBook-uri şi Mac Mini-uri, plus un nou HomePod. Azi avem şi noutăţi pe partea software, iar firmă din Cupertino s-ar pregăti să ne ofere iOS 16.3 săptămâna viitoare. Ce aduce el nou aflaţi mai jos.

Apple însăşi a confirmat într-un comunicat de presă actualizarea pe care o pregăteşte. iOS 16 era deja disponibil în fază beta şi va sosi în varianta stabilă probabil pe 23 sau 24 ianuarie, adică luni sau marţi. 

Ce e nou în iOS 16.3?

Pentru început bug fix-uri. Spre exemplu, nu se mai activează Emergency SOS din greşeală, iar acum acest tip de acţiune necesită să ţineţi apăsat butonul Power şi oricare dintre butoanele de volum şi apoi să luaţi degetele de pe ele pentru a realiza acţiunea respectivă. A fost reparat şi un bug care viza wallpaper-uri negre. Celebrele linii orizontale de pe ecranul lui iPhone 14 Pro Max au fost şi ele rezolvate.

Nişte probleme cu Siri dispar la rândul lor, plus neajunsuri legate de playback muzical şi CarPlay. iOS 16.3 include şi un wallpaper Unity, care sărbătoreşte Black History Month. Mai aduce şi funcţia Security Keys pentru Apple ID, care adăugă încă un mecanism de securizare a contului tău, necesitând o cheie fizică de securitate în cadrul autentificării, precum produsele Yubico. 

Mai apare şi suportul proaspăt anunţatului HomePod 2nd Gen. Odată cu acest update apare şi iPadOS 16.3, care rezolva probleme cu Freeform şi desenul cu Apple Pencil pe iPad-uri. 

Cine e deja înscris în beta probabil a descărcat deja update-ul în fundal.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Rusia avertizează SUA: Dacă Ucraina atacă Crimeea, „ar fi extrem de periculos” – Digi24
Next post Haos la “satelitul” FCSB-ului! Restanțe mari pentru salarii de 2.000 de lei. Apelul disperat al jucătorilor – DigiSport