Toni Petrea, la Universitatea Craiova Reacția antrenorului, după declarația lui Mihai Rotaru – DigiSport

  • Liga 1: Petrolul – U Craiova 1948, duminică, 14:30, DGS 1

  • Liga 1: ArgeșMioveni, duminică, 12:00, DGS 1

Reacția lui Toni Petrea după ce a fost lăudat de Mihai Rotaru

Rotaru l-a lăudat și chiar a rămas impresionat de ce a reușit la Chindia, dar și de ceea ce a făcut la FCSB. Petrea a fost întrebat despre acest subiect chiar la finalul meciului dintre Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște, pierdut de târgovișteni cu 0-3.

„Nu cred, nu, nu. Mulțumesc pentru vorbele frumoase – nu am citit despre asta – dar nu s-a pus problema de nimic altceva”, a spus Petrea, surprins oarecum.

Toni Petrea l-a impresionat pe Mihai Rotaru

Fostul antrenor de la FCSB l-a impresionat pe Mihai Rotaru, după debutul pe banca celor de la Chindia.

„Dragoș Bon (n.r.: actualul antrenor interimar de la Universitatea Craiova) are șansa lui, dar nu are licența PRO. Ar trebui să construim o struțo-cămilă (n.r.: dacă l-ar aduce pe Toni Petrea).

Toni Petrea a antrenat deja două echipe. Dacă ai vrea să-l iei, tot la fel, trebuie să construieşti o struţo-cămilă. Dau ca exemple, nu înseamnă acum că discutăm.

(n.r: E clar că v-a atras atenţia Toni Petrea după rezultatele cu Chindia) Da, da, da. Și faptul că, la FCSB, tot jucătorii l-au dorit înapoi. Şi în momentul în care jucătorii te doresc înapoi – îşi doresc să iasă campioni, aşa cum îşi doresc şi ai noştri – dacă te doresc înapoi, înseamnă că ai arătat ceva.

Adică nu cred că un jucător care vrea să iasă campion cere un antrenor care nu poate să-l ducă aici”, a declarat Mihai Rotaru la SptFm.ro.

Totodată, Mihai Rotaru a dezvăluit că va numi un antrenor până pe 23 sau 27 decembrie.

Toni Petrea, lăudat de Ilie Dumitrescu și Gică Popescu

De când a plecat de la FCSB și a preluat-o pe Chindia, Toni Petrea a impresionat. El a fost lăudat și de Ilie Dumitrescu sau Gică Popescu, care au constatat că echipa sa arată total diferit și că Petrea „are o ţinută de antrenor de afară, de antrenor spaniol, de antrenor de echipă mare”, după spusele lui Popescu.

Toni Petrea a debutat pe banca Chindiei pe 27 septembrie, când a învins Steaua cu 2-1 în Cupa României.

În total, Petrea are 15 meciuri oficiale pe banca târgoviștenilor, dintre care 6 victorii, 4 remize și 5 înfrângeri. Însă primele 4 meciuri au însemnat tot atâtea victorii.

Însă în ultimele trei etape din campionat, Chindia a bifat tot atâtea eșecuri, însă e adevărat că echipa lui Petrea a întâlnit FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Etichete: mihai rotaru , toni petrea , antrenor universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Doliu în fotbalul românesc: a murit un membru al generației Australia 81, bronz la Mondiale – Ziare.com
Next post „Te întorci la FCSB?”. Cosmin Olăroiu are planul făcut: „Intru și domin vestiarul ăla!”… – SPORT.RO