Doliu în fotbalul românesc: a murit un membru al generației Australia 81, bronz la Mondiale – Ziare.com

Duminica, 18 Decembrie 2022, ora 08:10

3042 citiri

Fostul internaţional român, antrenor şi conducător de club, Constantin Gîrjoabă, a murit la 59 de ani, anunţă clubul Farul Constanţa.

Născut la Bucureşti, pe 16 noiembrie 1963, Gîrjoabă a făcut parte din naţionala U20 a României, care în 1981 a obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Australia.

Acesta a evoluat pe postul de portar şi a activat în cariera sa la echipe precum Progresul, Sportul Studenţesc, Jiul Petroşani, Rapid Bucureşti, Callatis Mangalia şi Farul Constanţa, unde, după ce s-a retras din activitatea de fotbalist, a fost şi antrenor, şi preşedinte de club.

„Familia Farului este de astăzi mai săracă, după ce fostul jucător, antrenor și președinte al clubului nostru, Constantin Gîrjoabă, a decedat la vârsta de 59 de ani! A participat, alături de naționala României, la Campionatul Mondial U20 din Australia, unde tricolorii au obținut medaliile de bronz!

Farul Constanța transmite condoleanțe familiei și putere de a depăși acest moment!”, se arată pe pagina celor de la Farul.

Citește și:

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Achraf Hakimi s-a enervat și a țipat la Gianni Infantino, după „finala mică” a Cupei Mondiale 2022 – DigiSport
Next post Toni Petrea, la Universitatea Craiova Reacția antrenorului, după declarația lui Mihai Rotaru – DigiSport