Fotografie emoționantă cu Pele pe patul de spital: „Încă o noapte împreună” – Digi24

Fostul mare fotbalist brazilian Pele este în stare tot mai gravă și este în continuare internat. Una dintre fiicele sale a publicat o fotografie emoționantă în care își îmbrățișează tatăl pe patul de spital.

„Suntem în continuare aici, în luptă şi cu credinţă. Încă o noapte împreună”, a scris ea în jurul orei locale 23:00 (sâmbătă 02:00 GMT).

În fotografie, ea îşi îmbrăţişează tatăl, în vârstă de 82 de ani, imobilizat la pat.

Pe canapeaua din încăpere apare cealaltă fiică a fotbalistului, dormind.

Pele este internat în spital / Foto: [email protected]

Cancerul lui Pele „progresează” şi legenda braziliană a fotbalului primeşte „un tratament mai intensiv” din cauza unei „insuficienţe renale şi cardiace”, a anunţat, miercuri, spitalul din Sao Paulo unde fiicele sale se pregătesc să petreacă Crăciunul alături de el, scrie Agerpres.

Pele a fost internat pe 29 noiembrie la spitalul Albert Einstein pentru o reevaluare a tratamentului său chimioterapic după descoperirea unei tumori la colon în septembrie 2021.

„Pacientul prezintă o evoluţie a bolii sale şi se impune un tratament mai intensiv pentru tratarea unei insuficienţe renale şi cardiace”, au explicat medicii în buletinul lor medical.

Pele, fostul fotbalist al echipelor Santos FC şi New York Cosmos, este singurul jucător din istorie care a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970).

Pele a urmărit şi finala Cupei Mondiale din Qatar din spitalul în care se află internat.

În timpul Mondialului, el l-a văzut pe Neymar egalând recordul său de goluri pentru Selecao (77).

Cel care este considerat de mulţi cel mai mare fotbalist din toate timpurile a primit numeroase mesaje de susţinere după ce a fost internat, de exemplu din partea starului francez Kylian Mbappe. „Rugaţi-vă pentru Rege”, a cerut acesta pe Twitter.

Editor : I.C

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Dorin Șerdean a pus tunurile și pe Eduard Galan de la DDB: „ Cine este el? Persistă în prostie și o să îi coste foarte scump toate afirmațiile făcute împotriva mea!” | EXCLUSIV – Prosport
Next post Războiul din Ucraina, ziua 304. În Ajunul Crăciunului se împlinesc 10 luni de la începerea celui mai sâ – Mediafax