Dorin Șerdean a pus tunurile și pe Eduard Galan de la DDB: „ Cine este el? Persistă în prostie și o să îi coste foarte scump toate afirmațiile făcute împotriva mea!” | EXCLUSIV – Prosport

Dorin Șerdean le-a transmis lui Eduard Galan și Răzvan Zăvăleanu că așteaptă ca hotărârea judecătorească obținută în favoarea sa să fie pusă în aplicare de cei de la Dinamo cât mai repede.

Dorin Șerdean le dă lovitură după lovitură celor de la Dinamo, dar cu toate acestea Răzvan Zăvăleanu încă nu l-a chemat pe fostul director al echipei din Ștefan cel Mare la club pentru reangajare, după ce Șerdean a câștigat procesul. Ba chiar, Zăvăleanu l-a și ironizat pe Șerdean în urmă cu două zile într-o intervenție la Digi Sport. Fostul conducător i-a dat la rândul său replica administratorului judiciar în exclusivitate pentru ProSport.

Mergând pe aceeași linie, Eduard Galan, președintele DDB, a făcut și el același lucru și a spus că singurul post disponibil pentru reangajarea lui Șerdean la Dinamo este cel de portar la Săftica.

Dorin Șerdean a pus tunurile și pe Galan de la DDB: „Persistă în prostie?”

ProSport a luat legătura cu Dorin Șerdean, iar acesta le-a transmis suporterilor, lui Răzvan Zăvăleanu și lui Galan să se trezească la realitate.

„Voi vă dați seama cât de inconștient este acest Galan? Cine este Galan? Eu nu doresc să îi jignesc, dar ei mă ironizează pe mine? Te joci cu hotărârile judecătorești? Cât mai vreți să faceți pe zmeii în fața opinei publice? Cât mai vreți să persistați în prostie? Voi v-o luați încontinuu de la mine, tot pierdeți cu mine, dar tot pe zmeii faceți? O să îi coste scump toate aceste afirmații, dar e treaba lor. Fiecare răspunde pentru ce prostii vorbește.

Îmi transmite mie Galan că atât timp cât el este președinte la DDB eu nu mai conduc niciodată Dinamo? Hai nu mai spune, domnule Gălan! Tu de lege ai auzit? Am hotărâre favorabilă de la judecători.  Treziți-vă! Vă deranjează că spun adevărul? Ce ofertă ați făcut voi către mine? Adică, eu să nu mai rămân cu aproape nimic, iar voi să fiți mari și tari și să faceți totul în club, nu? Asta e oferta voastră pentru mine? Păi foarte mulți suporteri de-ai lui Dinamo au început să se prindă de lucrurile pe care le fac ăia trei-patru inși cu banii lor.

Unde sunt banii oamenilor? Au strâns bani de la oameni, împrumută clubul, dar apoi când banii ăștia se vor întoarce din club înapoi către cine se vor întoarce? Către oamenii ăia amărâți care și-au dat poate și ultimul leu din casă pentru Dinamo? Niciodată! Tot către ăștia trei-patru inși din conducere se vor întoarce.

Și DDB cine este până la urmă? Este vreo entitate juridică? Unde au contul înregistrat? Ce Judecătorie i-a recunoscut? DDB este doar un program de marketing, iar conducătorii lor au profitat la maximum de niște lucruri. Dar stați liniștiți că o să iasă totul la iveală. Să nu credeți că insituțiile statului îi vor mai lăsa pe unii și pe alții să manevreze cum vor ei banii oamenilor de rând. Și fii atent domnule Gălan ce afirmații faci și cu ce tentă le faci. Deci hotărârile judecătorești nu contează? Ok! Ieșiți în continuare în presă și persistați în prostie. Nici până acum nu am fost contactat oficial de Zăvăleanu. Treaba voastră, timpul trece. Nu eu am de pierdut”, a declarat Zăvăleanu.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Din Maramureș, direct pe podium, lângă Leo Messi: „Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală” – DigiSport
Next post Fotografie emoționantă cu Pele pe patul de spital: „Încă o noapte împreună” – Digi24