FCSB. Darius Olaru, operat a doua oară! MM Stoica: „A fost măcelărit, maltratat de doctor! Foarte grav” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat marti, 27 decembrie 2022 21:48 / Actualizat marti, 27 decembrie 2022 21:59

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a declarat că Darius Olaru a fost operat a doua oară după ciocnirea violentă cu Andrea Compagno din partida cu Chindia (2-0). Cei doi s-au dat cap în cap la jumătatea terenului și n-au mai putut continua meciul, fiind serios comoționați.

MM a oferit detalii despre starea de sănătate a celor doi și a dezvăluit că Olaru a suferit a doua intervenție chirurgicală, întrucât inițial a fost cusut greșit.

U CLUJ Primarul Emil Boc intervine violent în scandalul de la U Cluj: „Și-a bătut joc de oraș! E război!”

Mihai Stoica: „Olaru a fost măcelărit, maltratat”

„Am vorbit cu ei alaltăieri, Compagno încă era umflat, i-a căzut ultima crustă. Olaru urma să-și scoată azi ațele, firele. 

Olaru a fost operat încă o dată, prima oară a fost cusut de zici că era șiretul de la pantofi, l-a măcelărit, l-a maltratat, apoi, în București, a fost cusut cum trebuie. A fost foarte grav ce s-a întâmplat, putea avea repercusiuni înfiorătoare!”, a declarat MM la Orange Sport.

Olaru și Compagno n-au mai jucat în ultimele două meciuri ale anului, cu CFR Cluj (0-1) și FC Botoșani (1-0), dar ar trebui să fie apți pentru primul joc din 2023, cel cu Hermannstadt de pe 22 ianuarie.

VIDEO. Ce spune Kevin Boli despre o posibilă venire la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Eugen Neagoe, propus la FCSB: „Gigi Becali a purtat o discuție preliminară” FCSB Eugen Neagoe, propus la FCSB: „Gigi Becali a purtat o discuție preliminară” Ipoteza surprinzătoare a lui Pițurcă: „Dică nu și-a dorit să se mai întoarcă la FCSB!” + De ce ar fi acceptat acesta până la urmă un nou contract FCSB Ipoteza surprinzătoare a lui Pițurcă: „Dică nu și-a dorit să se mai întoarcă la FCSB!” + De ce ar fi acceptat acesta până la urmă un nou contract

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ce se va alege de camera în care a locuit Messi la Mondialul din Qatar – DigiSport
Next post Manchester United – Nottingham Forest 3-0, pe Digi Sport 1. Scor de neprezentare pentru „Diavoli” – DigiSport