”Du-te de unde ai venit!” Reacția sportivei din România care ”a băgat frica” în soțiile colegilor săi a venit imediat – DigiSport

  • Handbal: Banik Most – CSM București, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • Serie A: Juventus – Udinese, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Românca locuiește acum în Birmingham, iar în drumul său spre UFC a întâmpinat mai multe obstacole. Pentru a se finanța, sportiva și-a creat un cont pe o platformă destinată adulților, unde fotografiile sale pot fi văzute doar contracost, în baza unui abonament. Acest lucru i-a adus alte probleme.

  • 7 victorii și 5 înfrângeri este palmaresul lui Alice Ardelean. În prezent, românca are o serie de 5 succese consecutive.

Galerie Foto

Cum a reacționat Alice Ardelean după ce a primit un mesaj răutăcios din partea unui englez

Soțiile colegilor săi de antrenament au reacționat imediat, iar Alice a fost nevoită să schimbe sala la care se pregătea. Povestea româncei a devenit cunoscută în Anglia, toate marile publicații au preluat declarațiile sale, iar criticile nu au întârziat să apară și în mediul online.

Du-te de unde ai venit”, i-a transmis un englez lui Alice Ardelean, iar reacția româncei a venit prompt. Sportiva a folosit o fotografie de a sa, pe care a suprapus-o peste o imagine în mișcare, dând senzația de călătorie virtuală: ”Mă întorc în România, după ce un user mi-a spus să mă întorc de unde am venit”, a fost mesajul ironic al lui Ardelean.

Mesajul lui Alice Ardelean, după ce a primit un comentariu răutăcios / Foto: Instagram @aliceardelean

Obișnuiam să mă antrenez la o anumită sală când am început să-mi vând pozele online și au început privirile urâte. Am primit câteva mesaje de la soțiile băieților care veneau la sală, în care m-au numit în diferite feluri. Eu doar îmi vedeam de treaba mea, dar ura era acolo. Multe femei s-au plâns. Era chiar jenant, nu voiam să le iau bărbații. Era jobul meu și nu aveam treabă cu nimeni.

Nu e vina mea că dacă soții voștri se abonează la contul meu sau nu. Din cauză că le era teamă ca partenerii lor să nu se aboneze la contul meu, am fost obligată să-mi schimb sala, pentru a evita această dramă. De fapt, singurul motiv pentru care făceam acest lucru era pentru a-mi permite antrenamentele, nutriționistul și echipamentul. Sunt cunoscută în MMA și sunt foarte populară datorită formelor mele”, a declarat Alice Ardelean despre problemele întâmpinate după ce lumea a aflat de jobul său secundar, potrivit Daily Star.

Conform sursei menționate anterior, Ardelean încasează 10.000 de lire sterline (aproximativ 11.300 de euro) lunar din jobul său ”secundar”.

Etichete: alice ardelean , alice ardelean mma , luptatoare romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Fosta ministră franceză a Culturii: Brigitte Macron a vrut să reconstruiască Notre Dame sub forma unui… – Digi24
Next post Patru lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: „Foarte greu mi-a fost la început” – Gazeta Sporturilor