Patru lucruri care l-au surprins pe Vali Gheorghe la Istanbul: „Foarte greu mi-a fost la început” – Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video) – Publicat vineri, 06 ianuarie 2023, 10:55 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2023 11:31

Vali Gheorghe (25 de ani), fotbalistul împrumutat de FCSB în campionatul Turciei, la Umraniyespor, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, cele patru lucruri care l-au surprins în Istanbul, metropola turcă în care locuiește. 

Vali Gheorghe: „Foarte greu mi-a fost la început”

„Turcii nu vorbesc deloc engleză. Dar deloc. Foarte greu mi-a fost la început. Teribil. Mă așteptam să știe măcar puțin, să ne înțelegem. Acum cum mă înțeleg? Mai rup eu câteva cuvinte în turcă, mai în română, mai gimnastică, ne înțelegem până la urmă”, a spus Vali Gheorghe. 

La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut! FCSB La FCSB scapă cine poate! Au plecat 2, urmează 5 » Caz incredibil: se desparte de roș-albaștri după 1 minut!

Vali Gheorghe: „Mă duc la restaurant, ies în parc, în taxi, toți zic Hagi și Popescu”

„Toată lumea știe de Hagi sau Popescu. Orice le spui, când aud că ești român, imediat Hagi. Mă mândresc și eu că sunt român și văd ce au reușit să facă dânșii aici. Să lase după atâția ani atâta respect. Mă duc la restaurant, ies în parc, în taxi, toți zic Hagi și Popescu. Incredibil”, a declarat fotbalistul. 

Vali Gheorghe: „Îmi plac baclavalele foarte mult”

„Îmi place foarte mult mâncarea de aici. E pe gustul meu. Foarte gustoasă. Îmi plac baclavalele foarte mult. Plus că am pe aici prin zonă restaurante cu mâncare gătită. Îmi aduce aminte de mâncarea mamei de acasă”, a mai precizat jucătorul. 

Vali Gheorghe: „Nu mă așteptam ca fanii turci să-și susțină atât de tare echipele”

„Știam despre turci că au fani fanatici. Dar nu mă așteptam să-și susțină atât de tare echipele. Sunt fabuloși. Și vin la meciuri. Știm toți ce se întâmplă la derby-uri sau când joacă Fener, Beșiktaș sau Galata acasă. Cred că mi-au rămas în cap și datorită acelui prim impact, de la meciul cu Fener”, a mai punctat Vali Gheorghe. 

Citește și:

„Apără Duckadam” sau „Du-te Dică” în comentariul jurnalistului viral de pe TikTok

SuperLiga Turciei » 11 din cele 16 echipe de Liga 1 au ales Turcia pentru cantonamentul din această iarnă

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post ”Du-te de unde ai venit!” Reacția sportivei din România care ”a băgat frica” în soțiile colegilor săi a venit imediat – DigiSport
Next post Război în Ucraina, ziua 317. Kievul spune că trimiterea vehiculelor germane de luptă „Marder” în… – Antena 3 CNN