Dan Petrescu a reacționat după decesul lui Gianluca Vialli, fostul său coleg de la Chelsea – DigiSport

  • Handbal: Banik Most – CSM București, sâmbătă, 17:00, DGS 1

  • Serie A: Juventus – Udinese, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Dan Petrescu (55 de ani), care a lucrat cu Gianluca Vialli la Chelsea, în anii ’90, a reacționat după aflarea tristei vești și a vorbit despre relația pe care o avea cu Gianluca Vialli.

Reacția lui Dan Petrescu după decesul lui Gianluca Vialli

E foarte trist, dar era de aşteptat. La fel ca şi Mihajlovic, a luptat, dar şansele lui erau mici. Vârstă prea mică, mai ales că el era un profesionist, nu a făcut excese în viaţă. Era fantastic şi ca fotbalist, şi ca antrenor.

El din 2017 avea boala, dar eu nu am ştiut. Nu a spus la nimeni. Când ne-am întâlnit ultima oară nu mi s-a părut că avea ceva. Dar mi-a spus că nu mai poate să facă meseria de antrenor, că era prea mult stres. Asta a fost ultima dată când ne-am văzut.

Când a venit la Chelsea ca jucător, primul lucru… ne-am împrietenit. El cu mine s-a împrietenit. Am fost de nedespărţit până a devenit antrenor. Mi s-a părut un om extraordinar şi s-a dus prea repede.

Îmi pare rău, acum la început de an. Vedem acum ce se va întâmpla. Sunt convins că vor fi meciuri care se vor juca în memoria lui şi la care vreau să mă duc. A fost un prieten adevărat şi un antrenor excelent!

Eu am învăţat foarte multe de la el. Profesionalismul lui, felul în care lucrează cu atacanţii, cum se impunea. El venea la antrenamente cu maşina şi conducea şoferul lui. Când l-am întrebat de ce, mi-a spus ca să nu obosească.

Zicea că preferă să aibă şofer şi să fie în condiţii bune mereu. Bea doar o bere pe săptămână, după meci. Spunea că mai mult de o bere nu a băut niciodată pe săptămână, era maximum. Talent nu avea aşa mare, dar profesionalismul lui era fantastic.

Din păcate s-a dus prea repede… şi el, şi Pele. E o perioadă foarte grea. Se întâmplă prea multe. Şi Mihajlovic la fel. Parcă prea mulţi oameni din fotbal. Vialli va rămâne o legendă a fotbalului”, a spus Dan Petrescu, citat de As.ro.

Dan Petrescu și Gianluca Vialli au fost colegi la Chelsea. Italianul i-a fost și antrenor

Inițial, Dan Petrescu și Gianluca Vialli au fost colegi la Chelsea, iar din februarie 1998, până la plecarea fostului fundaș dreapta, din ianuarie 2000, italianul i-a fost antrenor românului.

Gianluca Vialli a murit de cancer pancreatic, boală cu care a fost diagnostica în 2017. Fostul mare internațional italian a reușit să învingă boala în primă fază, însă apoi a recidivat.

Etichete: dan petrescu , gianluca vialli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Unul dintre cei mai cunoscuți surferi din lume a murit înecat – HotNews.ro
Next post Fosta ministră franceză a Culturii: Brigitte Macron a vrut să reconstruiască Notre Dame sub forma unui… – Digi24