Cum a ajuns Kevin Boli gratis la Farul, deși FCSB oferea bani pe el. Valeriu Iftime a dat detalii – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Valeriu Iftime, despre transferul lui Kevin Boli la Farul: „O reacție întârziată a FCSB-ului”

Patronul de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dat detalii.

„Eu spun că a făcut o mutare bună Hagi și o reacție întârziată a FCSB-ului. Era un jucător care, prin conștiinciozitate, prin talentul lui extraordinar, el merită. El nu cred că e supărat dacă stă pe bancă (n.r.: la Farul), simțind că are concurență.

I-am dat drumul pentru că eu nu aveam continuitate cu el, nu a semnat pe mai mult de un an. Un jucător în ultimele luni de contract, un fundaș central sau portar, care face o greșeală impardonabilă, dintr-o eroare absolut prostească, mă poate costa și pe mine și pe cei care cârcotesc pe lângă fotbalul românesc.

Gândiți-vă, nu rămâne în istorie? Trebuie să-ți maximizezi virtuțile tale, ca echipă. Toți oamenii greșesc dacă le dai libertate.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Eu vreau să știu că portarul meu de bază are contract cu mine un an și jumătate. La fel și cu Boli. Nu pot să stau cu un jucător care e foarte important și care poate greși. Pentru copilul ăsta, pentru Kevin, pentru că îl simt civilizat. I-am zis: ‘dacă vrei să mergi la o echipă mare, la FCSB, bine, du-te’.

Dacă luam 50.000 pe el, foarte bine. Nu că ar fi asta valoarea lui. Dar să fie ceva, pentru a nu pleca chiar gratis. Eu nu puteam să mai continui, pentru că, vorbind cu el, impresarul lui mi-a adus alt fundaș central.

Eu nu pot să stau cu patru-cinci fundași centrali și cu Boli, care era și scump într-un context. El trebuie să fie fericit că a plecat gratis la o echipă care se bate la titlu, iar eu sunt bucuros că am făcut bine unui om”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate la Digi Sport.

  • La FC Botoșani, Kevin Boli a bifat 13 meciuri și o pasă decisivă.

Boli a mai jucat la Viitorul în perioada 2015-2017

Patronul moldovenilor recunoscuse, cu puțin timp înainte, că știa de plecarea lui Boli încă din noiembrie, însă nu știa echipa.

Valeriu Iftime a ocupat imediat „golul” plecării lui Boli și a adus un alt francez pe care l-a lăudat, pe Gabriel Mutombo (26 de ani), de la Troyes.

„Am luat un copil acum, care mi se pare că anul trecut a fost cel mai bun din Liga 2 din Franța. O să-l vedeți și o să vedeți dacă a avut dreptate echipa mea de scouting”, a spus Iftime.

Kevin Boli (31 de ani) a mai evoluat pentru clubul lui Gică Hagi timp de doi ani, în perioada 2015-2017, când echipa se numea Viitorul. În această vară, Viitorul a fuzionat cu Farul și a păstrat numele de Farul.

Pentru Boli, Viitorul a fost prima echipă din România pentru care a evoluat. El a jucat apoi la CFR Cluj, de două ori, și FC Botoșani.

  • 450.000 de euro este cota de piață a lui Boli, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Etichete: valeriu iftime , kevin boli , transferuri farul


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lionel Messi semnează un contract ”messianic”, la 35 de ani! – DigiSport
Next post N-a stat deloc pe gânduri! Anunțul făcut de partenera milionarului ajuns falit la 39 de ani – DigiSport