Lionel Messi semnează un contract ”messianic”, la 35 de ani! – DigiSport

  • Supercupa Spaniei: Real Madrid – Valencia, miercuri, 21:00, DGS 1

  • Ligue 1: PSG – Angers, miercuri, 22:00, DGS 1

Părțile au ajuns deja la un acord verbal pentru prelungirea înțelegerii și mai sunt de pus la punct ultimele detalii, ceea ce se va întâmplă până la finalul acestei luni, când Jorge Messi, tatăl și agentul jucătorului, va merge la Paris.

Lionel Messi semnează prelungirea contractului cu PSG

Spaniolii de la Marca scriu că Lionel Messi va avea un ”contract messianic”, superior celui actual, care, din punct de vedere financiar, era oricum impresionant.

Lionel Messi are acum un salariu anual de 30 de milioane de euro pe an la PSG. Chiar dacă argentinianul a ajuns la 35 de ani, va avea în noul contract un salariu mai mare, situație la care a contribuit în principal statutul de câștigător al Cupei Mondiale.

În întâlnirea care va avea loc în următoarele săptămâni va fi stabilită și durata noii înțelgeri. În vara lui 2021, Lionel Messi a semnat un contract pe doi ani cu PSG, ceea ce este de așteptat să se întâmple și acum. O altă variantă luată în calcul de părți este un angajament pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

PSG vrea ca Lionel Messi să se retragă de la Paris

Al doilea film din seria Sălbăticia Carpaților ne poartă de la munte, la mare, prin peisaje uimitoare. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 19:00.

Indiferent de durata contractului care urmează să fie semnat de Lionel Messi și de randamentul pe care îl va da fotbalistul, șefii lui PSG vor ca gruparea pariziană să fie ultima din cariera argentinianului.

Conducerea lui PSG este conștientă că prezența lui Lionel Messi în lot reprezintă un mare atu din punct de vedere al marketing-ului, pe lângă cel fotbalistic, mai ales acum, cu argentinianul campion mondial, și vor să profite.

Lionel Messi ar fi dorit în această perioadă și de Al-Hilal, care a început deja să vândă tricouri cu numele argentinianului, dar șansele de reușită par nule.

Etichete: psg , lionel messi , contract lionel messi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Antrenorul care a câștigat eventul cu CFR Cluj a preluat-o pe Sheriff Tiraspol!… – SPORT.RO
Next post Cum a ajuns Kevin Boli gratis la Farul, deși FCSB oferea bani pe el. Valeriu Iftime a dat detalii – DigiSport