Apariția neașteptată de la petrecerea Argentinei a stârnit controverse: ”Mi-ar plăcea să aud explicația FIF… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 19 Decembrie 2022, 17:27

Data actualizarii: Luni 19 Decembrie 2022, 17:27

După decernarea trofeului, sud-americanii au declanșat petrecerea chiar pe gazonul stadionului ”Lusail Iconic”, unde a participat și Nusret Gökçe, zis și ”Salt Bae”, bucătarul turc la care au fost, de-a lungul timpului, mai multe vedete din lumea fotbalului.

”Salt Bae” a avut acces pe gazon la sărbătoarea Argentinei

Faptul că acesta a avut acces la petrecerea Argentinei și a fost lăsat să se fotografieze cu trofeul, dar și cu jucătorii naționalei Argentinei, a declanșat mai multe reacții în mediul online.

Printre cei care au reacționat s-a numărat și Martyn Ziegler, jurnalist sportiv la publicația The Times, care a cerut explicații din partea celor de la FIFA.

”Mi-ar plăcea să aud cum explică FIFA de ce această celebritate a avut acces pe gazon la finala Cupei Mondiale pentru selfi-uri cu Messi și așa mai departe”, a scris jurnalistul, pe Twitter.

Este primul trofeu mondial câștigat de Lionel Messi cu Argentina, după finala pierdută la ediția din 2014. După ce a anunțat că este ultimul meci pe care îl joacă la un Campionat Mondial, starul argentinian s-a bucurat alături de suporterii prezenți pe stadion și a făcut turul zonei în care se aflau fanii sud-americani. 

Lionel Messi a devenit fotbalistul care are cele mai multe meciuri jucate la Campionatele Mondiale, 26, cu unul mai mult decât Lothar Matthäus. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Șeful serviciului secret de la Chișinău susține că Rusia vrea să invadeze Republica Moldova în ianuarie… – Digi24
Next post Undă verde pentru un nou stadion în România! Va costa peste 300 de milioane de lei + Când va fi gata – DigiSport