Undă verde pentru un nou stadion în România! Va costa peste 300 de milioane de lei + Când va fi gata – DigiSport

  • Liga 1: FCSBFC Botoșani, luni, 20:00, DGS 1

  • Liga 1: CFR Cluj – Hermannstadt, marți, 20:00, DGS 1

Noul stadion din Hunedoara ar trebui finalizat în 2025

Noul stadion va avea o capacitate de 10.100 de locuri (9.730 locuri pentru public, 50 pentru persoanele cu dizabilităţi, 195 locuri VIP şi 125 pentru presă).

Galerie Foto

Prin acest proiect se doreşte realizarea unui teren de fotbal în conformitate cu regulile de suprafaţă FIFA şi Ghidul UEFA pentru Stadioane de calitate, cu spaţiu de gradene pentru spectatori, utilizat atât pentru meciuri oficiale, cât şi pentru alte activităţi.

Valoarea totală a proiectului este de 313.785.691,12 lei, iar durata de proiectare şi execuţie este de 28 de luni, adică ar trebui inaugurat în 2025.

Se anunță o criză a ciocolatei? Află de ce și cum este în pericol cel mai iubit desert din lume. Pe Digi Life și Digi Online, de la ora 21:00!

Corvinul Hunedoara e clasată pe locul 1 în Seria 9 din Liga 3, fără eșec în primele 15 runde ale sezonului.

”Complexul va cuprinde şi vestiare dotate cu grupuri sanitare şi camere de duşuri, grupuri sanitare pentru public, cabinet medical, birouri administrative, spaţii tehnice şi de depozitare, zonă de restaurant, săli de conferinţă, sală de box, săli de forţă şi cardio, dar şi spaţii destinate închirierii.

Pe lângă spaţiile interioare, se va propune o nouă amenajare exterioară, prin care să se creeze zone de promenadă şi de evenimente, precum şi o parcare cu 435 de locuri. Terenul principal de fotbal va fi dotat cu nocturne, ecran de difuzare şi tabele de scor electronice”, a transmis Ministerul Dezvoltării. 

Etichete: stadion , guvern , hunedoara , stadion hunedoara


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Apariția neașteptată de la petrecerea Argentinei a stârnit controverse: ”Mi-ar plăcea să aud explicația FIF… – SPORT.RO
Next post ”Au câștigat din două motive”, a spus Carlo Ancelotti, după triumful argentinienilor de la Cupa Mondială din Qatar – DigiSport