A murit Eugen Huțu, fostul patron al Forestei Suceava! Cum a reușit echipa sa să câștige în fața lui Dinamo, după ce a fost condusă cu 0-4 – Prosport

Fostul patron al Forestei Suceava, Eugen Huțu, a încetat din viață, la vârsta de 72 de ani. Marin Barbu, fostul antrenor al echipei, a anunțat decesul lui Huțu, pe rețelele de socializare.

Cu Eugen Huțu finanțator, Foresta a reușit să promoveze în prima ligă, dar în al doilea sezon a retrogradat și n-a mai reușit să se întoarcă în elita fotbalului românesc.

În prezent, Foresta se zbate în anonimat și încearcă să revină în Liga 2, sub comanda lui Dorin Goian.

A murit Eugen Huțu, fostul patron al Forestei Suceava

Fotbalul românesc a mai pierdut un fost finanțator. După Dumitru Sechelariu, care a avut ambiții mari la Bacău, un alt om de afaceri care a avut legături cu fotbalul și-a pierdut viața: Eugen Huțu.

„S-a stins din viață Eugen Huțu, omul care a patronat Foresta Suceava! Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris Marin Barbu, pe Facebook.

„Dumnezeu să-l odihnească cu drepții”, a fost reacția lui Mihai Stoica.

Cum a părăsit Eugen Huțu stadionul cu gradenele și barele porților în remorcă: „Suceava nu va mai avea nici peste 10 ani fotbal de primă ligă!”

Acuzat de evaziune fiscală, Eugen Huțu a părăsit Foresta în 2002 și a luat în remorcă gradenele și barele porților.

„Suceava nu va mai avea nici peste 10 ani fotbal de primă ligă”, a tunat Huțu, la vremea respectivă.

Eugen Huțu, primă de 500 de dolari „ca să nu mai primim gol”: „Așa a vrut Dumnezeu!”

Fost jucător la Foresta, Marius Păcurar și-a adus aminte recent de marea victorie cu Dinamo și de faptul că Eugen Huțu a promis o primă la pauză, de teama că echipa sa va fi spulberată de Dinamo.

În cele din urmă, formația din Suceava a marcat nu mai puțin de cinci goluri în repriza secundă, izbutind să revină fabulos, de la 0-4.

„Și să vrei și nu poți să uiți acel meci. A fost cel mai nebun meci în care am jucat în carieră. Și am și marcat, am dat și două pase de gol. Poate zece vieți dacă ai trăi nu ți se întâmplă să mai joci un astfel de meci. Așa a vrut Dumnezeu să se întâmple și așa s-a întâmplat. Îmi aduc aminte că la pauză, patronul Eugen Huțu ne-a promis o primă de 500 de dolari ca să nu mai primim gol. Era 3-0 pentru Dinamo la pauză și după ce am intrat pe teren Marius Niculae parcă a făcut 4-0. Am zis Doamne, să vezi că ne umple coșul cu mingi! Și după minutul 62 am revenit.

Mulți spun că a fost un meci aranjat, dar nu avea cum să fie aranjat. Și Mister Cornel Dinu a avut o declarație care spune totul. Și să vrei să aranjezi un meci de la 4-0 și n-are cum să-ți iasă. După meci, titularii parcă au luat atunci o primă de 2.000-2.500 de dolari de la domnul Eugen Huțu. Erau bani mulți atunci. Puțini față de ce bani sunt acum, dar atunci erau bani mulți”, a declarat pentru ProSport Marius Păcurar.

Dinamo – Foresta

La 2-0 am plecat de la stadion şi le-am transmis băieţilor că-i belesc. Apoi nu-mi venea a crede. Dumnezeu a fost sucevean” – Eugen Huțu, după Dinamo – Foresta 4-5

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Zinedine Zidane, decizie surprinzătoare înaintea finalei Cupei Mondiale, Argentina – Franța – DigiSport
Next post HTC va lansa o cască de realitate virtuală şi AR la CES 2023 – connect