U Craiova 1948 – FC Argeș 1-0. Marius Croitoru pierde în fața fostei sale echipe – DigiSport

12.12.2022, 19:24

  • Media: Fotbal European, marți, 20:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, marți, 16:00, DGS 1

U Craiova 1948 a câștigat partida contra celor de la FC Argeș cu scorul de 1-0, în etapa cu numărul 20 din Liga 1.

În urma acestui rezultat, U Craiova 1948 ajunge pe locul 10 în clasament, cu 22 de puncte, la  egalitate cu formația din Pitești.

U Craiova 1948 – FC Argeș 1-0. Napoli a legat două victorii în Liga 1

Încă din primele minute ale partidei, oltenii au cerut penalty în două rânduri după o respingere a lui Cestor și o intervenție a lui Marius Constantin asupra lui Gabi Iancu.

U Craiova 1948 putea trece în avantaj în minutul 3, după o acțiune individuală superbă a lui Bahassa care a pătruns în interiorul careului și a încercat să paseze în fața porții, însă fără succes.

Oltenii au avut o ocazie imensă de gol în minutul 32, când Bahassa a șutat la colțul scurt. Greab a reușit să respingă, iar Marius Constantin a degajat balonul din careul piteștenilor. Pe finalul primei reprize, Ișfan a șutat periculos din afara careului, însă Gurău a reținut.

În primul minut al celei de-a doua reprize, oltenii au irosit o ocazie rarisimă. Bahassa a trimis balonul în centrul careului, dar Negru a nimerit bara transversală cu poarta goală.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 62, la o fază asemănătoare. După o eroare imensă a lui Jakolis, Bahassa a șutat în blocajul lui Greab, iar balonul a ajuns cu mult noroc la picioarele lui Chițu care a trimis în poarta goală.

Piteștenii puteau restabili egalitatea în minutul 75, însă Gurău a avut o intervenție bună la încercarea lui Bertrand.

Pe final, Chițu a șutat periculos din careu, dar Greab a respins fără mari probleme.

VIDEO Rezumatul partidei U Craiova 1948 – FC Argeș 1-0

U Craiova 1948 – FC Argeș 1-0

Oltenii vin după două victorii la rând, iar elevii lui Nicolo Napoli au câștigat împotriva Universității Craiova și Petrolului în ultimele întâlniri. În acest moment, U Craiova 1948 ocupă locul 13 în Liga 1 și are 19 puncte acumulate în cele 19 meciuri disputate în actuala stagiune.

De cealaltă parte, FC Argeș nu a mai pierdut de cinci meciuri în toate competițiile, iar piteștenii sunt pe poziția a 10-a în clasament, cu 22 de puncte acumulate. Pentru Marius Croitoru va fi un meci special, asta deoarece își va înfrunta fosta echipă, pe care a condus-o până la începutul lunii octombrie.

  • În tur, U Craiova 1948 s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la FC Argeș

Clasamentul Ligii 1

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Îi recunoști pe toți? Inteligența artificială a „dat timpul înapoi” și i-a făcut din nou copii pe Messi, Ronaldo și alții – DigiSport
Next post CS Mioveni – Universitatea Craiova 0-1. Trei puncte chinuite pentru formația din Bănie – DigiSport