Îi recunoști pe toți? Inteligența artificială a „dat timpul înapoi” și i-a făcut din nou copii pe Messi, Ronaldo și alții – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, marți, 16:00, DGS 1

  • Media: Fotbal European, marți, 20:00, DGS 1

Potrivit The National News, Jyo John Mulloor a apelat la un soft bazat pe inteligența artificială, cu ajutorul căruia a reușit să „dea timpul înapoi” și să îi reproducă pe unii dintre cei mai mari fotbaliști din istorie pe vremea când erau copii. 

Un artist a realizat portrete inedite ale fotbaliștilor, cu ajutorul inteligenței artificiale

După ce a făcut un experiment cu portretul idolului său, Lionel Messi, prezent în semifinalele turneului din Qatar cu Argentina, artistul a continuat cu alte nume uriașe din sportul rege.

„E ca și cum cineva a călătorit în timp în trecut și mi-a adus carnetele lor de elev la ușă”, a spus artistul despre operele sale, care pot fi văzute în galeria foto de mai jos. 

Galerie Foto

Cum ar fi arătat cei mai buni fotbaliști din prezent în era medievală

Mai mult, Mulloor a realizat și portretele celor mai buni fotbaliști din prezent într-o postură inedită – cea de rege în țara fiecăruia, în era medievală. 

Galerie Foto

Etichete: cristiano ronaldo , maradona , lionel messi , portret , pere


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Reacția cancelarului de la Viena la apelurile de boicot împotriva companiilor austriece din România, după ce Austria a lăsat țara noastră în afara Schengen – HotNews.ro
Next post U Craiova 1948 – FC Argeș 1-0. Marius Croitoru pierde în fața fostei sale echipe – DigiSport