Suma pe care o încasează Larisa Iordache lunar de la statul român după ce s-a retras … – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 17:58

Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2023, 18:00

Fosta gimnastă a ales însă să continue cu pasiunea pentru sportul pe care l-a practicat și care i-a adus zeci de medalii, astfel că a devenit antrenoare la CS Dinamo. Pe lângă salariul pe care îl primește de la club, Larisa Iordache primește o sumă consistentă din partea statului român. 

Ce rentă viageră primește Larisa Iordache de la statul român 

Datorită carierei sale impresionante din gimnastică, Larisa Iordache primește o rentă viageră din partea statului român în valoare de 13.973 de lei lunar, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului, sport.gov.ro.  

Larisa Iordache, 21 de medalii în carieră 

În 2008 a intrat în lotul național de gimnastică, moment în care a fost comparată și cu Nadia Comăneci pentru calitățile pe care le arăta. Debutul internațional și l-a făcut în 2009, la Top Gym Trophy, acolo unde a câștigat medalia de bronz pe echipe. La nivel individual, atunci a reușit să câștige medalia de aur la individual-compus, dar și la bârnă. 

Singura medalie olimpică pe care a câștigat-o în carieră a fost la Londra, în 2012, când a luat bronzul cu echipa României. 

Ultimele medalii cucerite de Larisa Iordache sunt obținute în luna decembrie a anului trecut, la Campionatul European de la Mersin. Acolo, Iordache a luat aur la bârnă și la sol, dar și una de argint. 

21 de medalii este numărul cu care Larisa Iordache își încheie cariera în gimnastică. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Răsturnare de situație: Leo Messi și-a decis viitorul! Ce l-a făcut să se hotărască – DigiSport
Next post Statele Unite, Uniunea Europeană şi Marea Britanie adoptă noi sancţiuni împotriva Iranului – Digi24