Sepsi – FCU Craiova » Cătălin Rizan, angajatul acuzat de Adrian Mititelu, recunoaște: „Îmi pare foarte rău” – Gazeta Sporturilor

Articol de Viorel Tudorache – Publicat marti, 31 ianuarie 2023, 17:42 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 18:03

CONTEXT:

RAPID Transferul lui Sefer în Belgia a intrat în impas! Oferta primită de Rapid

Sepsi – FCU Craiova » Cătălin Rizan, angajatul acuzat de Adrian Mititelu, recunoaște: „Îmi pare foarte rău”

Într-o reacție oferită Gazetei, Rizan își asumă greșeala.

„După ce au intrat suporterii în sectorul destinat galeriei oaspete, responsabilul cu securitatea de la Sepsi m-a rugat să semnez procesul verbal de predare-primire al sectorului respectiv. Mi-a spus că trebuie pentru dosarul meciului, în cazul în care se distrug scaune. 

Nu m-am consultat cu nimeni din conducerea noastră. Nu mai semnasem așa ceva, decât la un meci cu Dinamo. Nu m-am gândit că semnarea acelui proces verbal va produce probleme clubului, iar de acea hârtie depinde decizia de la Comisia de Disciplină. 

Îmi pare rău, am făcut o greșeală prea mare. E normal ca domnul Adrian Mititelu să fie supărat pe mine. Nu știu ce se va întâmpla cu mine. E învățătură de minte. Normal ar fi ca meciul să se rejoace cu porțile închise”, a declarat Cătălin Rizan pentru GSP.ro.

Cine e angajatul despre care spune Mititelu că a comis-o

Angajatul acuzat de Adrian Mititelu pentru 0-3 la „masa verde” cu Sepsi recunoaște: „Am făcut o greșeală prea mare”

Cătălin Rizan e responsabil cu ordinea și securitatea la FCU Craiova. El a semnat înaintea meciului pentru preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete. Astfel, clubul oltean a devenit responsabil oficial pentru ultrașii care au făcut deplasarea, deși încercase prin două adrese înaintea meciului să transmită celor de la Sepsi că nu organizează deplasarea galeriei.

În octombrie 2021, Rizan a fost principalul acuzat în scandalul cu gențile cu bâte băgate în lojă, la FCU Craiova – CSU Craiova 0-2.

Ce prevede regulamentul

Clubul vizitator răspunde pentru comportarea neregulamentară a propriilor grupuri de suporteri şi, în funcţie de gravitatea faptelor, poate fi sancţionat în mod similar cu clubul gazdă și/sau cu măsura interzicerii propriei galerii sau propriului grup de suporteri la jocurile disputate în deplasare sau pe teren neutru de la 1 la 10 jocuri.

Suporterii care ocupă în stadion sectorul destinat oaspeţilor sunt consideraţi a fi suporterii echipei oaspete, cu excepţia cazului în care se probează contrariul. Pe lângă amendă, între 5.000 de lei – 70.000 lei, FCU se mai poate alege cu terenul suspendat 2-10 etape și cu pierderea meciului 0-3.

Mai multe știri de actualitate:

CCA a decis: nu va fi delegat un arbitru FIFA la CFR - FCSB! Decizia surprinzătoare luată de Kyros Vassaras CFR CLUJ – FCSB CCA a decis: nu va fi delegat un arbitru FIFA la CFR – FCSB! Decizia surprinzătoare luată de Kyros Vassaras Ilie Dumitrescu îl ridica în slăvi pe fotbalistul de care inclusiv Gigi Becali s-a săturat: „Toate calitățile să facă performanță” FCSB Ilie Dumitrescu îl ridica în slăvi pe fotbalistul de care inclusiv Gigi Becali s-a săturat: „Toate calitățile să facă performanță”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Kadîroviții au violat o jurnalistă rusă și au bătut un cameraman în Melitopol / Rusia ar fi refuzat să ancheteze cazul / Principalul suspect, nepotul lui Kadîrov – HotNews.ro
Next post Premierul britanic spune că „nu e practic” să ofere Ucrainei avioane de luptă: sunt „extrem de sofisticate” – Digi24