Niculae, despre posibilul transfer al lui Grozav la Rapid + Câți jucători sunt doriți iarna aceasta – DigiSport

  • Cupa Spaniei: Arenteiro – Atletico Madrid, joi, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Niculae, despre posibilul transfer al lui Grozav la Rapid + Câți jucători sunt doriți iarna aceasta

Angelescu a spus că gruparea vișinie și-a propus achiziționarea a doi fotbaliști în proxima perioadă de mercato, dar nu a oferit alte detalii. A spus doar că bugetul nu va fi suplimentat și că transferurile se vor baza pe fondurile existente.

”Bugetul este stabilit de la începutul anului și vom face ce putem. Vrem să aducem doi jucători, probabil, în perioada asta de transferuri. Vorbim, eu cu Nico, cu domnul Șucu, cu Adi Mutu și stabilim, nu poate stabili unul dintre noi.

Clubul a stabilit că asta ne dorim, dar să vedem. Dacă va mai pleca vreun jucător, poate vom suplimenta”, a spus Angelescu.

Gicu Grozav (32 de ani) este cel mai important nume aflat pe lista de achiziții a rapidiștilor. Niculae nu a negat interesul giuleștenilor pentru el și chiar a oferit un argument în favoarea realizării tranzacției.

Fă cu adevărat cunoștintă cu Eroii de pe ecran. Soldații cinematografiei traduși în realitatea din jurul nostru, pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la ora 20:00!

”Este un jucător foarte importantt, cu execuții extraordinare. Gicu mi-a fost coleg la echipa națională, s-ar reîntregi familia Grozav la Rapid.

Vom vedea ce va fi. El are calități extraordinare, ar aduce un plus la orice echipă, dar nu putem da acum nume”, a spus și Niculae.

Etichete: daniel niculae , gicu grozav , victor angelescu , dan sucu , grozav rapid , tramsferuri rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un bărbat care a stat nevinovat la închisoare aproape 30 de ani a fost împușcat mortal după ce a fost… – Digi24
Next post Şase copii au fost loviţi de un autoturism, pe o trecere de pietoni din Hunedoara. Unul dintre ei a murit – STIRILEPROTV.RO