Ionuț Radu, la mare căutare. Două cluburi din Ligue 1 și La Liga s-au înscris în cursa pentru semnătura sa – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Ionuț Radu se poate duela cu Mbappe, Messi și Neymar

Deși a sperat că se va impune la Cremonese și nu va mai fi nevoit să meargă sub formă de împrumut la altă echipă, Ionuț Radu a fost scos din circuit de o accidentare la cot, iar în locul său a fost titularizat Marco Carnesecchi. Evoluțiile portarului italian i-au convins pe oficialii nou-promovatei, care au decis să renunțe la român în această iarnă.

Astfel, Radu este nevoit să își găsească acum o nouă echipă, iar pe fir a intrat Lorient, ocupanta locului 6 din campionatul Franței, anunță Tuttomercatoweb. Cel mai probabil, formația din Ligue 1 vrea să-l împrumute pe goalkeeper până la finalul actualului sezon, urmând ca din vară să decidă dacă îl va păstra în continuare pe acesta sau nu.

  • În momentul de față, Lorient are trei portari: Vito Mannone (34 de ani), Yvon Mvogo (28 de ani) și Teddy Bartouche (25 de ani).

De asemenea, conform ”Sky Sport”, Ionuț Radu este dorit și de o formația din La Liga – Espanyol Barcelona – formație care se află pe locul 16 după 15 runde.

  • Trei portari are Espanyol în lot, în acest moment: Benjamin Lecomte (31 de ani), Alvaro Fernandez (24 de ani) și Joan Garcia (21 de ani).

Ionuț Radu a evoluat în 10 meciuri la Cremonese

Ionuț Radu a început ca titular sezonul la Cremonese, pentru care a bifat 10 meciuri oficiale până în septembrie, însă apoi s-a accidentat și nu a mai revenit printre buturi.

Giles Coren și Monica Galetti lucrează cot la cot cu staff-ul de la unele dintre cele mai extraordinare hoteluri. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 18:00.

În iarnă, după cum a anunțat agentul portarului, Oscar Damiani, Ionuț Radu va merge la o echipă care să-i asigure postul de titular.

Radu nu va rămâne la Cremonese. Clubul a făcut anumite alegeri, dar el merită să joace și de aceea vedem care ar putea fi cea mai bună soluție pentru a putea juca meci de meci. Este un mare portar și merită să aibă un rol important„, a spus Oscar Damiani.

Etichete: lorient , ionut radu , transfer ionut radu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CFR Cluj îl cumpără pe favoritul lui Gică Hagi! Ce transfer face Nelu Varga pentru… – Prosport
Next post MSI anunță noua serie de laptopuri echipate cu grafică NVIDIA RTX 40 și procesoare Intel Gen 13 – Gadget.ro