VIDEO Scenă incredibilă în China. Un tânăr a secerat mai mulți oameni pe trecerea de pietoni cu un BMW. Apoi a aruncat cu bani pe stradă – HotNews.ro

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat de polițiști după ce a intrat cu mașina în plin în pietonii care circulau regulamentar într-o intersecție aglomerată din orașul Guangzhou din sudul Chinei, transmite BBC. Bărbatul a omorât cinci persoane și a rănit alte 13, iar după tragicul accident a început să arunce cu bani în stradă.

Trafic în GuangzhouFoto: DreamsTime

Incidentul a stârnit o indignare publică de amploare, mulți acuzându-l pe bărbat că a intrat intenționat în oameni.

Potrivit martorilor, șoferul BMW-ului a ieșit din mașină și a aruncat în aer bancnote, la scurt timp după accident.

Poliția l-a reținut pe bărbatul în vârstă de 22 de ani și a demarat o anchetă.

Accidentul a avut loc miercuri, la o oră vârf de seară, într-o intersecție aglomerată din orașul din sudul Chinei, care are 19 milioane de locuitori.

În ultima vreme au avut loc incidente similare. În februarie 2022, în provincia sudică Fujian, un șofer a intrat cu un camion în oameni, provocând moartea a trei persoane și rănirea altor nouă.

La începutul acestei săptămâni, un client al unui hotel din Shanghai a intrat intenționat cu mașina în holul clădirii, fiind supărat pe angajați că i-a dispărut laptopul din cameră. Nimeni nu a fost rănit în acest incident. Foto: Dreamstime.com.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Putin și-a pierdut cumpătul cu vicepremierul rus, într-o ședință transmisă în direct la TV: „De ce… – Libertatea
Next post Unde și-au mutat afacerile ucrainenii după invazia Rusiei – Digi24