Suma „galactică” pe care Bayern trebuie să i-o plătească lui Julian Nagelsmann pentru demitere – DigiSport

  • Fotbal: BelarusElveția, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: SpaniaNorvegia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

Câți bani trebuie să-i plătească Bayern lui Nagelsmann pentru desfacerea contractului

Potrivit publicației Bild, aceștia ar urma să-i plătească antrenorului desăgubiri de 27 de milioane de euro, dacă nu se va ajunge la o înțelegere între părți.

Nagelsmann a fost numit antrenor la Bayern Munchen în iulie 2021 și mai are contract până în iunie 2026. Astfel, așa se explică și suma compensatorie. Dacă avem în vedere că salariul lui Julian Nagelsmann este de 9 milioane de euro pe an, asta ar însemna că cei trei ani rămași din contract însumează 27 de milioane de euro.

Iar dacă mai punem la socoteală și cele aproape trei luni rămase până la finalul actualului sezon, suma totală se apropie de 30 de milioane de euro.

Având în vedere că despărțirea s-a produs în plin sezon, nu prea este loc de negocieri, dacă este luat în considerare exact ce scrie în contract.

  • Interesant este că Bayern a plătit și la instalarea lui Nagelsmann o sumă uriașă, 25 de milioane de euro, bani care au intrat în contul lui Leipzig.

Astfel, cu aceste sume, Bayern putea transfera lejer cel puțin doi jucători foarte buni.

De ce Bayern nu se poate folosi de nicio clauză din contract după demiterea lui Nagelsmann

În plus, Bayern nu se poate folosi de alte clauze, pentru că nu sunt în avantajul clubului. Astfel, în acordul dintre părți era prevăzut că Nagelsmann putea fi demis doar în cazul rezultatelor proaste.

Numai că Bayern e pe primul loc în Bundesliga, cu un punct peste ocupanta locului secund, Borussia Dortmund, pe care ar urma să o întâlnească pe 1 aprilie. Situația bavarezilor e bună și în Champions League, unde au eliminat-o pe PSG în optimi, iar în sferturi vor întâlni Manchester City pe 11 aprilie.

  • În comparație, cea mai mare sumă compensatorie pentru demitere a primit-o Antonio Conte, de la Tottenham, 17 milioane de euro.

Alături de Nagelsmann, de la Bayern pleacă și secundii Dino Toppmoller și Xaver Zembrod, dar și analistul video Benjamin Gluck.

Etichete: bayern munchen , julian nagelsmann , salariu julian nagelsmann


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Belarus, adeversara României, ar putea fi exclusă de UEFA. Rezultatul de la Bucureşti ar putea să fie anu – Mediafax
Next post Armata rusă atacă pe tot frontul din Donbas, după ce forțele ucrainene au susținut că ofensiva Moscovei de la Bahmut a încetinit – G4Media.ro