Patru au plecat deja, urmează alți cinci! Fotbaliștii care nu vor merge cu FCSB în cantonamentul de iarnă – DigiSport

  • Serie A: SalernitanaAC Milan, miercuri, 13:30, DGS 1

  • Serie A: InterNapoli, miercuri, 21:45, DGS 1

Patru, Florin Achim, Alexandru Musi, Ianis Stoica și Andrei Dumiter, au plecat deja, iar alți cinci fotbaliști au deja ”bagajele făcute”.

FCSB vrea să mai renunțe la cinci jucători

Este vorba despre Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca și Bogdan Rusu, cei care au fost deja informați că nu vor merge cu echipa în cantonamentul din Antalya, programat între 8 și 20 ianuarie, și că își pot căuta echipe, scrie Eurosport.

Răzvan Ducan a primit puțin șanse de a evolua, situație care ar fi persistat având în vedere că în lot sunt deja Ștefan Târnovanu și Andrei Vlad. 

Încă un portar tânăr, la 21 de ani, pentru Răzvan Ducan există posibilitatea de a pleca sub formă de împrumut.

Rachid Bouhenna, în schimb, a primit șanse în acest sezon, însă nu a reușit să se ridice la nivelul pretențiilor și FCSB vrea să renunțe la el la doar șase luni de la momentul în care l-a adus liber de contract, după ce se despărțise de CFR Cluj.

Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu au intrat, de asemenea, repede în dizgrația lui Gigi Becali, care vrea acum vrea să le ”rupă” contractele semnate în vară pentru a reduce din cheltuieli.

  • 700.000 de euro au costat Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu

Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu au jucat deja la două cluburi în acest sezon

Răzvan Ducan și Rachid Bouhenna pot pleca și juca la orice alt club în partea a doua a sezonului, ”lux” pe care nu îl au Radu Boboc, Marco Dulca și Bogdan Rusu.

Cei trei au bifat deja două cluburi în acest sezon, astfel că în sezonul de primăvară pot îmbrăca doar tricourile echipelor de la care au fost aduși de FCSB, Farul, Chindia și CS Mioveni.

Pentru ei mai există posibilitatea să rămână la FCSB și să se antreneze cu echipa a doua până în vară sau să meargă la alt club, alături de care să facă pregătirea și să rămână fără jocuri oficiale până în startul stagiunii viitoare.

Etichete: marco dulca , ianis stoica , plecari fcsb , bogdan rusu , razvan ducan , radu boboc , rachid bouhenna , florin achim , andrei dumiter , alexandru musi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post A jucat 18 minute la Cupa Mondială și a decis să nu păstreze medalia! Ce a făcut Paulo Dybala cu premiul din Qatar – DigiSport
Next post MERCATO 2023 | Toate transferurile iernii sunt aici! Leeds United cumpără de la RB Salzburg – DigiSport