Gigi Becali l-a sunat pe Gică Hagi pentru a-i da un jucător! Un nume neașteptat a intrat pe ”lista neagră” după 0-1 cu CFR – DigiSport

  • Liga 1: VoluntariFarul, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 22:00, DGS 1

Omul de afaceri va încerca să se despartă de patru jucători în perioada de mercato din iarnă. Radu Boboc, Marco Dulca și Andrei Dumiter erau deja pe ”lista neagră”, unde a intrat, după 0-1 cu CFR Cluj, și un nume neașteptat, al lui Billel Omrani!

Urmează plecări de la FCSB

Gigi Becali a anunțat că-i va ceda gratis pe Radu Boboc, Marco Dulca și Andrei Dumiter, deși a plătit sume importante pentru a-i transfera, și a dezvăluit că a făcut deja primele mișcări în acest sens: a încercat să-l contacteze direct pe Gică Hagi, pentru a discuta despre posibila revenire a fundașului lateral la Farul, însă managerul clubului constănțean nu i-a răspuns la telefon, astfel că l-a delegat pe Valeriu Argăseală să se ocupe de ”problemă”.

Vreau să mai scap de Dulca, de Boboc și de Dumiter. L-am sunat pe Gică, nu mi-a răspuns, l-am pus pe Vali să discute cu Iașko dacă-l vrea pe Boboc Eu i-l dau gratis, am dat 350.000, îl dau gratis.

Pe Dulca am dat 250.000, îl dau gratis, mai este Dumiter, pe care am dat 350.000 și-l dau gratis. Nu sunt eu băiat bun? Dau bani, îl țin șase luni și ți-l dau înapoi”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

  • Radu Boboc și Marco Dulca mai pot juca în acest sezon doar pentru echipele de la care au fost aduși de FCSB, Farul, respectiv Chindia

Gigi Becali și-a pierdut încrederea în Billel Omrani

După meciul cu CFR Cluj, pierdut 0-1, Gigi Becali a anunțat că va încerca să ”scape” și de Billel Omrani, fotbalist pe care a încercat ani la rândul să-l transfere și a reușit să-l aducă în septembrie, liber de contract.

Ce să fac cu el? Ce să mai fac cu el? Era dorința mea, dar la mine nu reziști mult”, a anunțat Gigi Becali.

Alături de jucătorii amintiți de Gigi Becali, de la FCSB au șanse mari să plece, din cauza evoluțiilor, Rachid Bouhenna și Bogdan Rusu.

Etichete: gigi becali , marco dulca , billel omrani , radu boboc , andrei dumiter


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Reacția ciudată a președintelui lui Al-Nassr, după ce Ronaldo a refuzat oferta astronomică: ”Cine e? Nu îl cunosc!” – DigiSport
Next post Dinamo, egala lui Veszprem, în Liga Campionilor la handbal masculin! „Dulăii” lui Xavi Pascual au… – Prosport