FCSB a stabilit viitorul lui David Miculescu: Conducerea a făcut anunțul – spotmedia.ro

FCSB a stabilit viitorul fotbalistic apropiat al jucătorului pe care clubul a plătit 1,7 milioane de euro în perioada de transferuri din vară.

Prin vocea lui Gigi Becali, FCSB a anunțat că nu și-a pierdut încrederea în David Miculescu, jucătorul pentru care a achitat o clauză de reziliere 1,7 milioane de euro echipei UTA.

Totuși, Becali a spus că „l-am luat pentru viitor, va fi bun la anul”, lăsând de înțeles că Miculescu va juca mai puțin în play-off-ul acestui sezon de Superligă. „Pe Miculescu l-am luat pentru viitor, nu să fie mare sculă acum. Va fi mai bun la anul, calitatea lui se vede”, a spus Gigi Becali, într-o conferință de presă.

David Miculescu a jucat 38 de meciuri (1.899 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori și a livrat trei pase de gol.

Source: spotmedia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post În ciuda a 10 pachete de sancțiuni, Rusia încasează în continuare zeci de miliarde din UE / Numele mari care lipsesc de pe „lista neagră”, cazul Belgia și diamantele și cum își văd de treabă unele industrii ca înainte – HotNews.ro
Next post WTA prezintă lucruri mai puțin cunoscute despre Sorana Cîrstea, după calificarea în semifinalele Miami Open – Hotnews