FCSB a reintrat pe pista Juan Bauza! Gigi Becali a făcut o nouă ofertă către… – Prosport

Gigi Becali i-a oferit lui Adrian Mititelu două milioane de euro pentru transferul lui Juan Bauza (26 de ani) de la FC U Craiova la FCSB.

Mihai Pintilii îl dorește foarte mult pe Juan Bauza la FCSB

ProSport a aflat că Juan Buza este unul dintre jucătorii din Superliga pe care Mihai Pintilii îl dorește foarte tare la FCSB în această iarnă. Astfel că, patronul roș-albaștrilor a făcut și o primă încercare de transfer a „decarului” argentinian, lucru dezvăluit chiar de către Adrian Mititelu în urmă cu câteva zile, dar fără a divulga și suma primită.

ProSport a aflat că suma pe care patronul lui FCSB a înaintat-o către omologul său din Bănie este de 2 milioane de euro. Însă, Adrian Mititelu a anunțat că nu acceptă propunerea respectivă, iar argentinianul nu va pleca acum din Bănie.

„Bauza are ofertă din România și întrebări foarte multe de afară. Dar numai întrebări. Am ofertă din România, dar nu se poate…. Nu poate fi acceptată, deși este ofertă generoasă. Da, oferta este de la FCSB, este mai mare decât a fost la Compagno. Dar nu pot s-o accept, indiferent de ce sumă mi-ar da, pentru că e vorba de efectul psihologic asupra echipei și asupra suporterilor, în primul rând”, a spus Mititelu.

Gigi Becali va înainta o nouă ofertă pentru transferul lui Bauza, dacă FCSB va câștiga cu Hermannstadt și Farul Constanța

Însă, ProSport a aflat că apropiații lui Gigi Becali insistă în continuare pe lângă patronul celor de la FCSB pentru ca latifundiarul din Pipera să nu renunțe la ideea aducerii lui Juan Bauza sub comanda lui Mihai Pintilii. Aceștia au aflat că Adrian Mititelu ar lua totuși în calcul cedarea argentinianului la FCSB dacă Gigi Becali ar mări oferta la 3 milioane de euro plus 20 sau 30 la sută dintr-un viitor transfer.

Dar, conform surselor ProSport, Gigi Becali le-a transmis apropiaților săi că va mări oferta către Adrian Mititelu în cazul în care FCSB va câștiga partidele cu Hermannstadt și Farul Constanța. În acest moment cota pe transfermarkt a lui Juan Bauza este de 700 de mii de euro, iar în contractul său cu FC U Craiova există și o clauză de reziliere în valoare de 8 milioane de euro. Adrian Mititelu a explicat de ce a pus o asemenea sumă.

„Sincer, de frică i-am făcut acea clauză. De teamă, nu avea nicio clauză. Și m-am gândit că lucrurile sunt interpretabile când jucătorii nu au clauze. Nu am dorit să mi se întâmple surprize neplăcute”, a spus Mititelu, după partida amicală CS Mioveni-FC U Craiova, 1-1.

700 de mii de euro este cota pe transfrmarkt a lui Juan Bauza

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Maria Sakkari, reacție „de cartier” la Australian Open! Grecoaica și-a amenințat adversara: „Dacă mai țipă… – Prosport
Next post Rusia denunţă „războiul hibrid” al Occidentului şi cere înlăturarea capabilităţilor din statele vecine – Mediafax