Zeci de fotografii realizate de camera lui Xiaomi 13 Pro împânzesc internetul, iar rezultatele sunt spectaculoase – Mobilissimo.ro

Cu pași repezi ne apropiem de lansarea ultimului flagship de toamnă semnat Xiaomi și anume modelul Xiaomi 13 Pro care va vedea lumina zilei pe data de 11 decembrie, adică mâine, ceva mai atipic pentru că pică într-o zi de duminică. În pragul debutului avem parte de un leak major asociat acestui terminal și anume zeci de mostre foto care au împânzit internetul. 

O parte dintre aceste fotografii au fost postate chiar de către CEO-ul companiei, Lei Jun, pe platforma de socializare chineză Weibo și trebuie să recunoaștem faptul că imaginile arată spectaculos la prima vedere. Vedem multe capturi de tip street photography, avem capturi portret și un chef care se joacă cu un cocktail în flăcări.

Aceste imagini provin de la camera principală cu senzor de 1 inch și rezoluție de 50 mpx. Senzorul are echivalentul unei lungimi focale de 23mm, iar în dreptul fiecărei imagini vei vedea condițiile în care a fost capturată și nivelul ISO. Urmează fotografiile realizate de camera telephoto 75mm regăsită pe Xiaami 13 Pro, unde avem detalii bogate, culori vii, umbre și expresii surprinse perfecte.

De asemenea, avem pe listă și o serie de capturi macro spectaculoase, cu acea albină în zbor de exemplu. Desigur, toate aceste imagini reprezintă munca unui fotograf profesionist, care și-a pus la treabă viziunea și priceperea pentru a crea fotografii deosebite.

Despre Xiaomi 13 Pro mai știm că va aduce ecran AMOLED de 6.36 inch și 120Hz, plus o baterie de 4500 mAh pe care o vom încărca la 100W pe fir și 50W wireless. Prețul va fi mai mare decât predecesorul, iar un detaliu proaspăt aflat este că avem aici de-a face cu primul Xiaomi certificat IP. 

Pentru varianta Ultra mai avem de așteptat până undeva în trimestrul 2 din 2023, aș estima perioada aprilie-mai. Pentru acesta informațiile dezvăluite în online încă sunt puține, astfel că așteptăm mai multe leak-uri pe viitor plus randări.

Toate detaliile le aflăm mâine pe 11 decembrie! 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post IKEA și Sonos extind gama SYMFONISK cu noua lampă de podea cu boxă integrată – start-up.ro
Next post Şoc la Cupa Mondială: Grant Wahl, jurnalist CBS, a murit timpul partidei Argentina-Olanda – Mediafax