WhatsApp Te Anunta OFICIAL Despre Schimbarile facute in Aplicatia pentru iPhone, Android – iDevice.ro

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume in momentul de fata, continua seria anunturilor oficiale privind schimbarile care sunt lansate in cadrul aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android. Chiar daca ne apropiem de finalul anului 2022, cei de la WhatsApp continua sa ne ofere schimbari pentru aplicatia pe care o folosim pe iPhone si Android, astfel ca au implementat noi modificari pentru modul in care comunicam.

WhatsApp ii anunta pe utilizatorii din intreaga lume despre faptul ca a implementat in cadrul aplicatiei posibilitatea de a inchide sunetul unui apel video in grup in timp ce scriem mesaje catre alte persoane, ceva ce desigur ca nu era posibil prea usor pana acum. In ciuda acestui lucru, cei de la WhatsApp au decis ca e oportun sa ne ofere inclusiv un asemenea tip de functionalitate, iar ea este disponibila in mod oficial in cea mai recenta versiune a aplicatiei.

WhatsApp Te Anunta OFICIAL Despre Schimbarile facute in Aplicatia pentru iPhone, Android

WhatsApp ne ofera acum optiunea de a face apeluri video in grupuri de pana la 32 de persoane, o cifra foarte mare, dar a inclus deasemenea si optiunea de a lua o mica pauza de la un apel in grup, fara ca restul sa isi dea seama, si sa scriem un mesaj catre altcineva. Desigur ca nu vom mai auzi ce se discuta in cadrul acelui apel video in grup facut prin WhatsApp, dar macar avem posibilitatea de a scrie un mesaj catre o alta persoana, daca dorim acest lucru.

WhatsApp lucreaza in secret la foarte multe modificari pe care le ofera in mod constant pentru aplicatia pe care o putem instala pe iPhone si Android oricand dorim, iar acestea au menirea de a ne face experienta de utilizare mult mai buna. WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari pentru comunitatile pe care le-a lansat recent, care combina practic mai multe grupuri intr-unul singur, si ne permit sa comunicam mai usor cu toti oamenii din ele.

WhatsApp pregateste si alte functii care nu au legatura cu grupurile, iar asta pentru ca aplicatia duce lipsa de foarte multe functionalitati care exista deja in alte platforme de foarte multa vreme, astfel ca ramane sa vedem cand anume vor fi oferite oficial.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ucrainenii se pregătesc pentru „o invazie din nord” în jur de 24 februarie 2023. Un copil de un an, găsit… – Digi24
Next post Reacția Kremlinului, după ce presa din SUA a scris că Putin i-a ordonat lui Kadîrov să-l lichideze… – Libertatea