„Vorbeam cu nea Gigi la telefon. Antrenorul mă mințea în față”. Fotbalistul care a dezvăluit ce a pățit la FCSB – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Adi Popa: „Vintilă îmi spunea chestii, niciodată adevărul

La doi ani și jumătate distanță, cel poreclit „Motoreta” a dezvăluit un detaliu surprinzător din vestiarul celor de la FCSB, iar protagonist era chiar antrenorul.

„Dacă ești corect față de jucător și îi spui: ‘domnule, uite, eu te-aș fi băgat, dar Gigi nu îmi dă voie’, jucătorul înțelege și antrenorul nu are cum să se supere pe tine, oricine ar fi.

Eu zic că ar fi mai simplu, pentru că eu am fost în situația asta și Vintilă îmi spunea chestii, niciodată adevărul, iar pe partea cealaltă, vorbeam cu nea Gigi la telefon și îmi spunea adevărul în față.

Și e frustrant, nu are cum să te câștige antrenorul de partea lui când îl vezi că te minte în față”, a spus Adi Popa, la Fotbal Club.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Bogdan Vintilă a rezistat un sezon la FCSB

Bogdan Argeș Vintilă a antrenat FCSB timp de un sezon, în perioada august 2019 – iulie 2020, când a fost îndepărtat. Gigi Becali chiar l-a și umilit și a spus despre el că nu poate avea autoritate și că jucătorii nu-l ascultă.

Este de notorietate faptul că Gigi Becali vrea să țină totul sub control la FCSB, inclusiv „primul 11” sau schimbările. De altfel, chiar el a spus, în glumă, că FCSB înseamnă „Faci Ce Spune Becali”.

  • Adi Popa a jucat în două mandate la echipa lui Gigi Becali, însă în prima perioadă, numele era Steaua (august 2012 – ianuarie 2017).

Etichete: gigi becali , adrian popa , bogdan arges vintila


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum a ajuns ”de nerecunoscut” după ce a refuzat să-și schimbe religia și a divorțat de fostul jucător de la Dinamo – DigiSport
Next post Huawei prezintă Freebuds 5i, noua generație a căștilor wireless ieftine și bune – start-up.ro