Victor Pițurcă, avertisment pentru Gigi Becali: „O să fie înjurat şi jignit cum nu a mai fost de mult” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 22 decembrie 2022, 08:30 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 08:42

Victor Pițurcă, 66 de ani, susținător al celor de la CSA Steaua, susține că FCSB nu are viitor în Ghencea, arena pe care clubul patronat de Gigi Becali (64) își dorește să evolueze pe teren propriu. 

Victor Pițurcă: „De ce să fie război între Peluza Sud şi Peluza Nord?”

MERCATO „Semnează pe cel puțin un sezon” » Messi s-ar fi înțeles verbal cu clubul, anunță Fabrizio Romano

„Ciolacu ar trebui să facă ceva pentru sportul românesc, în primul rând ar trebui să facă pentru oamenii acestei ţări şi pe urmă pentru sportul românesc. Văd că pe Ciolacu îl interesează să joace FCSB în Ghencea. De ce? Asta duce la dezbinare. Dacă se întâmplă asta, după primul joc, nu o să mai meargă FCSB acolo, nu o să mai vrea Gigi, pentru că o să fie înjurat şi jignit cum nu a mai fost de mult.

Ce îi trebuie lui? Acum echipă se numeşte FCSB, joacă pe Arena Naţională şi cu asta basta! De ce să ajungem acolo, să fie război între Peluza Sud şi Peluza Nord? Nu, FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Aşa au hotărât instituţiile noastre şi așa trebuie să fie. Dacă se vor schimba lucrurile şi echipa va redeveni Steaua, atunci poate pot să meargă în Ghencea”, a declarat Victor Piţurcă pentru Orange Sport.

Amendamentul adăugat de PSD

Amendamentul impus de PSD, adoptat în noua formă a legii, presupune ca:

Administratorii aparținând instituțiilor din cadrul sistemului național de apărare, ordine publică și siguranță națională, pot pune la dispoziție comunităților locale, persoanelor fizice și/sau juridice interesate bazele și/sau instalațiile sportive deținute în administrare pe baza unui tarif care să asigure cel puțin cheltuielile administratorului ocazionate de respectiva activitate.

Ce prevede proiectul de lege

Administratorii bazelor și/sau instalațiilor sportive, indiferent că fac parte din domeniul public sau privat al statului și al unităților administrativ-teritoriale, au obligația de a afișa, la începutul fiecărei luni, în loc public, la sediul bazei și/sau instalației sportive, și pe site-ul propriu, după caz, următoarele informații:

  • regulamentul pentru închirierea bazei și/sau instalației sportive;
  • tarifele pentru închiriere;
  • numele persoanei fizice, a persoanei juridice, precum și numele structurii sportive care a închiriat un interval orar recurent, cu menționarea sportului practicat, a datei rezervării și a perioadei pentru care s-a făcut închirierea.

VIDEO. Eduard Novak o vrea pe FCSB în Ghencea: „Trebuie respectată investiția”

Becali l-a sunat pe finul Rădoi imediat după plecarea de la CSU Craiova: „Sunt părintele tău spiritual, fă ca Lucescu!” + de ce nu l-ar mai aduce la FCSB FCSB Becali l-a sunat pe finul Rădoi imediat după plecarea de la CSU Craiova: „Sunt părintele tău spiritual, fă ca Lucescu!” + de ce nu l-ar mai aduce la FCSB Ovidiu Burcă reclamă: „O spun deschis. Steaua n-ar trebui să fie în play-off!” DINAMO Ovidiu Burcă reclamă: „O spun deschis. Steaua n-ar trebui să fie în play-off!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lenovo a lansat un webcam 4K, care e şi lampă şi încărcător wireless: Lenovo Go 4K Pro – connect
Next post Cum ironizează fostul comandant al separatiștilor din Donbas rănirea lui Dmitri Rogozin „puțin în spatele spatelui” frontului – HotNews.ro