Vestea pe care o așteaptă Simona Halep la Londra. ”Dosarul nevinovației este imbatabil” – DigiSport

  • FOTBAL: Aston Villa – Liverpool, luni, 19:30, DGS 1

  • FOTBAL: Arsenal – West Ham United, luni, 22:00, DGS 1

Vestea pe care o așteaptă Simona Halep la Londra. ”Dosarul nevinovației este imbatabil”

Avocații angajați de către sportiva din Constanța sunt optimiști că vor reuși să rezolve cel mai greu moment din viața Simonei.

Galerie Foto

”Dosarul nevinovației este imbatabil ca argumentație”, susțin avocații lui Halep, conform prosport.ro.

Juriștii româno-francezi angajați de Halep au cerut ridicarea suspendării pe termen nelimitat astfel încât Simona să poată primi unul dintre cele șapte wild card-uri rămase pentru Australian Open 2023 după ce Venus Williams a fost prima care a beneficiat de o astfel de invitație, mai susține aceeași sursă.

Simona Halep a susținut de la început că nu este vinovată

Cea mai bună jucătoare română de tenis, Simona Halep, a anunţat, la 21 octombrie 2022, pe Instagram, că a fost testată pozitiv la un control antidoping, la substanţa roxadustat.

”Astăzi începe cel mai dificil meci din viaţa mea: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv pentru o substanţă numită Roxadustat, într-o cantitate extrem de mică, lucru care a venit ca cel mai mare şoc al vieţii.

În toată cariera mea, ideea de a trişa nu mi-a trecut nici măcar o dată prin minte şi este total împotriva valorilor cu care am fost educată. În faţa unei situaţii aşa de nedrepte, mă simt confuză şi trădată.

Voi lupta până la sfârşit pentru a dovedi că nu am luat conştient substanţa interzisă şi am încredere că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieşi la iveală”, a spus Halep, acum două luni.

Simona Halep, câştigătoarea a două titluri de Grand Slam, la Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019), a subliniat că în acest caz nu este vorba de titluri şi bani, ci de onoarea sa: ”Nu este vorba de titluri sau bani. Este despre onoare şi despre iubirea pe care am dobândit-o pentru jocul de tenis în ultimii 25 de ani”.

”Simona Halep, o jucătoare română de tenis de 31 de ani, a fost suspendată provizoriu conform articolului 7.12.1 din Programul Antidoping din Tenis (TADP)”, a anunţat, tot atunci Agenţia Pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

”Proba a fost împărţită în două şi analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA)”, a menţionat ITIA, precizând prezenţa substanţei a fost confirmată la contraexpertiză.

Halep, care ocupă în prezent locul 10 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open, potrivit APA, românca fiind învinsă în primul tur la New York de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee wta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post CES 2023: Lenovo prezintă laptop-urile IdeaPad Pro 5 14 şi 16 cu procesoare Ryzen 7 de generaţie nouă – Mobilissimo.ro
Next post Luptă în 3 pentru Adrian Șut, jucătorul de la FCSB evaluat de Gigi Becali la 3 milioane de euro – Gazeta Sporturilor