Unul dintre cei mai promițători fotbaliști români a murit stupid, alături de iubită, după o noapte fierbinte – EVENIMENTUL ZILEI

După debutul de la Rapid București în 1996, Mario Bugeanu a fost trimis doi ani mai târziu de Mircea Lucescu, sub formă de împrumut, la Gloria Bistriţa. Numai că, fotbalistul nu a mai avut să se întoarcă niciodată pe stadionul din Giulești.

O partidă de amor în mașină i-a adus sfârșitul fotbalistului

Mario Bugeanu a murit în martie 1999, la 24 de ani. Întors acasă de la Bistrița pentru câteva zile, sportivul ardea de nerăbdare să petreacă puțin timp cu familia lui și în special cu iubita sa, Mirela. Cei doi s-au ascuns într-o mașină din garaj, acolo unde, după o partidă de dragoste, au murit amândoi.

Cei doi au dat drumul la motorul mașinii pentru a se încălzi, deoarece afară era încă o vreme destul de rece, numai că, au adormit acolo și au murit sufocați de monoxidul de carbon emanat de ţeava de eşapament a mașinii.

Au fost găsiți a doua zi dimineața, goi și cu fețele străvezii, ținându-se în brațe. Veste morții tânărului fotbalist a șocat pe toată lumea, iar părinții, prietenii și suporterii Rapidului au fost devastați de moartea lui.

Sursa: FC Rapid 1923/ Facebook

Mario Bugeanu a fost îngropat în cimitirul Giuleşti II, iar sicriul a fost purtat atunci pe umeri de Marius Şumudică, Mugur Bolohan, Marius Măldărăşanu, Nicolae Stanciu, Dorel Mutică şi Florin Bratu, toți jucători de valoare la Rapid. Mii de suporteri au fost prezenți acolo pentru a-și lua rămas bun de la fotbalistul care promitea multe.

Fotbalistul a fost trist toată ziua înaintea morții lui

Înainte de a fi găsit mort în mașină alături de iubita lui, Mario Bugeanu a petrecut alături de câțiva prieteni într-un restaurant din București. Cei care l-au însoțit au declarat apoi că fotbalistul a fost pe tot parcursul serii trist și abătut, iar acesta le-a cerut lăutarilor prezenți în local să-i cânte de mai multe ori melodia „Deschide, gropare, mormântul”, a regretatei Romica Puceanu, potrivit Fanatik.

Source: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post VIDEO Zelenski: „În Crimeea a început deja migraţia celor mai prevăzători şobolani ai statului terorist” – HotNews.ro
Next post Laszlo Dioszegi a reacționat imediat după decizia UEFA legată de simbolul Ungariei Mari – DigiSport