Un român a furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari în SUA, după ce a ascuns-o în pantaloni – Digi24

Un român acuzat că a furat o sticlă de whisky de 8.000 de dolari de la un magazin de băuturi din Jackson (Wyoming) a fost arestat după ce a fost văzut cerând bani trecătorilor pe stradă câteva săptămâni mai târziu, scrie publicația locală Cowboy State Daily.

Marian Firu, în vârstă de 50 de ani, riscă 10 ani de închisoare și o amendă de 10.000 de dolari dacă este găsit vinovat.

Pe 2 noiembrie, poliția din Jackson a fost chemată la un magazin de băuturi de unde se furase o stică de whisky Dalmore veche de 35 de ani, evaluată la aproape 8.000 de dolari, a declarat vineri pentru sursa citată locotenentul Russ Ruschill, directorul de comunicare al poliției din Jackson.

Ofițerul sosit la fața locului a urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere și a văzut „o persoană care seamănă foarte mult cu Firu” luând sticla de pe raft și îndesând-o în pantaloni.

Câteva săptămâni mai târziu, un alt ofițer de poliție l-a văzut pe Marian Firu cerând bani oameni lor pe stradă. Bărbatul a fost arestat „fără incidente”.

„Stătea la colțurile mai multor străzi din Jackson în jurul datei de 1 noiembrie”, spune locotenentul Ruschill, adăugând că românul avea un semn pe care scria că fiul lui de 7 ani este bolnav de cancer. Martorii spun că l-au văzut pe Firu primind bani de la trecători.

Poliția din Jackson a folosit un traducător pentru a comunica cu Firu, însă acesta a refuzat să răspundă la întrebări. „A fost ciudat, n-a spus niciodată că vrea un avocat, doar a refuzat să răspundă la întrebări”, a adăugat Ruschill.

„În mod normal, nu arestăm oamenii pentru furtul unei sticle de alcool, însă furtul unei sticle de alcool de 8.000 de dolari este o infracțiune”, a mai spus directorul de comunicare al poliției din Jackson.

Editor : V.M.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Lovitură de stat dejucată în Germania. Mai mulți extremiști și foști militari plănuiau să ocupe… – Digi24
Next post România pune oficial presiune pe Austria. Premierul Nicolae Ciucă anunță că va cere un vot în Consiliul – STIRILEPROTV.RO