Un ofițer de poliție s-a dovedit a fi violator în serie. A recunoscut în final 49 de violuri și agresiuni… – Digi24

Un ofițer de poliție din Londra a recunoscut că a comis mai multe violuri și agresiuni sexuale împotriva a 12 femei, în cei 18 ani de activitate.

David Carrick, de 48 de ani, a pledat vinovat pentru 49 de infracțiuni, între care 24 de violuri. El a fost suspendat din funcție după ce a fost arestat, în octombrie 2021, potrivit BBC.

Poliția londoneză a înaintat scuze publice după ce ofițerul a intrat în atenția anchetatorilor în legătură cu nouă incidente, inclusiv acuzații de viol, între 2000 și 2021.

Comisarul adjunct Barbara Gray a declarat că faptele lui Carrick sunt „fără precedent în poliție”. „Ar fi trebuit să-i observăm tiparul de comportament abuziv și, pentru că nu am făcut-o, am ratat ocaziile de a-l exclude din structura noastră”, a spus ea.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, s-a declarat „absolut îngrozit” de faptele lui Carrick. El a spus că acesta „trebuie să se răspundă la întrebări serioase despre cum a reușit să abuzeze de poziția sa de ofițer în acest mod cumplit”.

Ofițerul a comis faptele între 2003 și 2020, cele mai multe având loc în Hertfordshire, acolo unde a locuit.

Carrick a recunoscut luni, în fața instanței, că a violat o femeie de 40 de ani de 4 ori, în 2003. Rând pe rând a recunoscut mai multe fapte.

Carrick, care a lucrat la Comandamentul de Protecție Parlamentară și Diplomatică, a întâlnit o parte din femeile pe care le-a violat prin intermediul unor aplicații de dating, iar pe altele, la evenimente sociale.

El a recunoscut că a violat nouă femei, pe unele dintre ele de mai multe ori, folosind violența și rănindu-le.

După ce și-a recunoscut vinovăția, împotriva ofițerului a fost declanșat un proces accelerat. Unul din polițiștii care se ocupă de caz a spus pentru BBC că nu este exclus să apară și alte victime.

Editor : D.C.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Gina Lollobrigida, legenda cinematografiei italiene, a murit la 95 de ani – Libertatea
Next post Cine este „Diabolik”, nașul Cosa Nostra arestat la Palermo. După ce a privit executarea rivalului său… – Digi24