Un fost triplu campion cu FCSB, aproape de Universitatea Craiova! Mihai Rotaru a confirmat interesul: „Sigur că da!” – Prosport

Iasmin Latovlevici se află pe lista Universității Craiova și ar putea ajunge în Bănie în această perioadă de mercato, anunță Mihai Rotaru.

Iasmin Latovlevici se află pe lista Universității Craiova

Fundașul stânga în vârstă de 36 de ani este liber de contract după ce a reziliat angajamentul cu FC Argeș, iar aspectul principal care l-a propulsat pe lista oltenilor a fost prietenia cu Alexandru Ișfan.

Rotaru susține că Latovlevici ar fi avut o influență pozitivă asupra fotbalistului transferat în Bănie în schimbul a 650.000 de euro/ În contextul în care Nicușor Bancu, titularul postului, are o accidentare de lungă durată, „Lato” ar putea reprezenta varianta perfectă de înlocuire a căpitanului oltenilor, pe termen scurt.

„De un an de zile, e prieten cu Latovlevici, pe care îl știm că e un jucător extrem de profesionist. Lato l-a băgat în sală, Lato a început să-l formeze ca dezvoltare fizică și s-a comportat exemplar. Ce a fost până acum un an de zile, e treaba altora, dar el, în această perioadă, s-a comportat foarte bine.

(n.r. – poate îl luați și pe Latovlevici) Nu se știe niciodată. Sigur că da, nu se știe niciodată”, a spus Mihai Rotaru, conform Digi Sport.

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Iasmin Latovlevici, conform Transfermarkt.com

  • 13 selecții a adunat în prima reprezentativă a României

Raul Opruț a fost prima țintă a oltenilor

Raul Opruț a fost principala țintă a oltenilor pentru postul de fundaș stânga, însă negocierile s-au împotmolit din cauza prețului exagerat cerut de către cei de la Hermannstadt. 800.000 de euro au solicitat sibienii în schimbul jucătorului.

„Ne-a căzut transferul lui Opruț. A fost refuzată oferta noastră. Căutăm un fundaș stânga și cu siguranță o să-l găsim. Le-am spus să ne dea un răspuns clar. Ceva de genul acesta (n.r. Hermannstadt cerea 800 de mii de euro pentru Opruț)”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Ulterior, Sorin Cârțu i-a criticat și el pe cei de la Hermannstadt: președintele Craiovei susține că suma pe care au pretins-o șefii sibienilor pentru Raul Opruț este una complet nerealistă pentru fotbalul românesc.

„Cu Opruț a căzut. S-a făcut o ofertă. Nu s-a acceptat. A fost o negociere, vor mai mult, prea mult pentru România. Îi lăsăm să vând afară. Mai căutam, mai avem timp până în februarie. Dacă găsim acum e bine, dacă nu, avem timp”, a spus Sorin Cârțu, potrivit Antena Sport.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Raul Opruț, conform Transfermarkt.com

  • 2 meciuri a bifat în tricoul echipei naționale a României, ambele anul trecut

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post ”Ce rușine!”. Acuzată din nou de infidelitate, a răbufnit pe rețelele sociale – DigiSport
Next post OFICIAL | CFR Cluj a mai rezolvat un transfer – DigiSport