Un fost campion din Superliga, viață ca în filme după ce a devenit fotomodel în Milano. „Droguri și petreceri. Colegii mei stăteau pe bordură, fiecare cu joint-ul lui” – Prosport

Cristian Sârghi, fost campion cu Oțelul Galați, viață ca în filme după ce a devenit fotomodel în Milano.

Campion cu Oțelul Galați în 2011, Cristian Sârghi (36 de ani) a vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din viața sa, iar dezvăluirile lui sunt unele șocante.

Cristian Sârghi avea 18 ani în momentul în care s-a accidentat și a decis să își încerce norocul în Milano, după ce o prietenă care era fotomodel la București i-a recomandat să încerce o carieră de fotomodel.

Un fost campion din Superliga, viață ca în filme după ce a devenit fotomodel în Milano

Pe lângă faptul că a cunoscut viața extravagantă din lumea modei cu droguri, sex și petreceri, Cristian Sârghi nu a putut pleca din Milano decât inventând o scuză, deoarece pașaportul său era la cei care l-au angajat.

„Aveam în cercul de prieteni o fată care era fotomodel la București și mi-a recomandat să încerc o carieră de fotomodel. Dintr-una în alta, am trimis niște poze la București, în două-trei zile mi-au zis să vin să facem o ședință foto. Am făcut-o și de aici mi-au făcut un portofoliu, l-au trimis mai departe în Italia și în nicio săptămână am primit bilete de avion să mă duc aduc.

Nici n-am știut ce a venit peste mine, s-a întâmplat totul foarte repede. Nu am avut timp nici să mă gândesc. Am ajuns acolo, m-au preluat de la aeroport și m-au dus la sediul agenției. Era destul de impunător, eu eram un băiat venit de la Galați. Mi se părea diferită lumea, să ajungi în Milano, un oraș foarte foarte frumos. Totul era la alt nivel”, a pus Cristian Sârghi, conform GSP.ro.

Cristian Sârghi: „Te tratau ca pe un obiect!”

„După o defilare, am avut primul meu șoc cu lumea asta ciudată. De la Milano ne-au dus la Roma și după eveniment sunt unele petreceri. La petrecere este exact ca în filme și nu e nimic exagerat când spun asta. Droguri, sex. Da. Stăteam în cameră cu un coleg și am dat să mă întorc pe la ora două. Ușa era deschisă, intru și colegul era în pat cu o fată. Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat. Nu eram obișnuit, nu avusesem o viață agitată până la 18 ani.

Nu am știut cum să reacționez. Am ieșit. A doua zi m-am întâlnit cu ei, am discutat ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Tot în seara aia, am ieșit afară unde erau ceilalți colegi care fuseseră la prezentare. Stăteau pe bordură, fiecare cu joint-ul lui. Nu fumam, nu fumez nici acum. M-au întrebat: «Țigara ta unde e?». Eu mă gândeam la țigara normală.

Mi s-a părut diferită lumea. Plus că nu puteai spune că ai conexiuni adevărate cu cei din jur. Te tratau exact ca pe un obiect. «Du-te, fă-ți treaba!». Nimeni nu te întreba dacă ești bine. Mă dusesem să câștig niște bani, dar în seara aia cu petrecerea am reușit să mă liniștesc și să mă gândesc dacă asta vreau să fac pe mai departe și dacă ăsta este viitorul meu. Momentul ăla a fost decisiv pentru mine. Mi-am dat seama că nu aia îmi doresc, nu-mi doresc să stau departe de familie, de apropiați”, a mai spus fostul campion din Superliga.

Cristian Sârghi: „Nu puteam să plec! Pașaportul meu era la ei!”

„Am luat decizia să mă întorc. Ei îmi plăteau și bani de buzunar și chiria la apartament și biletele de avion, doar că pașaportul meu era la ei. Nu puteam să plec. Ei practic investesc niște bani în tine. Fac shootinguri pentru portofoliul, fotografii sunt plătiți. Aveau nevoie să-și recupereze investiția, dar eram aproape de a amortiza costurile lor. Avusesem niște shootinguri, niște defilări.

Au văzut că pot să produc bani și nu voiau să-mi dea pașaportul înapoi. A trebuit să vin cu o scuză inventată. Am spus că am avut un accident înainte de a veni în Italia și că trebuie să ajung neapărat în sala de judecată. După ce am revenit acasă, m-au sunat să mă întorc, au fost destul de insistenți”, a mai spus Sârghi.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Momentul în care un avion mic se prăbușește violent pe o plajă din California – Digi24
Next post Din Maramureș, direct pe podium, lângă Leo Messi: „Mulgeam vacile dimineața și după plecam, pe cărare, la școală” – DigiSport