Un club de tradiție din Superliga trece prin momente grele: „O să-i plătim salariile și… – Prosport

Petrolul nu se teme că ar putea să ajungă să nu mai facă transferuri! Prahovenii n-au nicio emoție și susțin că se pregătesc să legitimeze jucători în cel mai scurt timp, pentru partea a doua a campionatului.

Petrolul, interdicție la transferuri? Anunțul lui Claudiu Tudor: „Nici vorbă de așa ceva!”

Petrolul este convinsă că nu va fi penalizată în cele din urmă, iar Claudiu Tudor anunță că se va înțelege cu Răzvan Horj.

Plecat de la Petrolul, fotbalistul va primi cele trei salarii restante, astfel încât să nu se ajungă la o decizie drastică pentru clubul din Ploiești. Fundașul așteaptă și el clarificarea situației pentru a semna cu Minaur Baia Mare, echipa din Liga 2 pregătită de Mihai Iosif.

„Nici vorbă de așa ceva! Noi ne-am înțeles cu jucătorul! Am vorbit cu avocatul și este totul clar, din punctul nostru de vedere. Contractul este încheiat, noi trebuie să îi mai plătim trei salarii și asta este tot. Noi ne pregătim să legitimăm jucători, n-avem nicio problemă. O să facem oricum și recurs la această decizie”, a spus Claudiu Tudor, pentru ProSport.

Răzvan Horj a venit la Petrolul de la Gaz Metan, pe vremea când ploieștenii jucau în Liga 2.

Ce hotărâre a luat Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor: „Dispune sancționarea clubului cu următoarele două perioada de transfer!”

Deocamdată, Petrolul nu are de ce să-și facă griji, având în vedere că sancțiunea privind sancționarea cu „două perioade de transfer” este una minoritară printre judecători.

„Încetare raporturi contractuale și pretenții finaciare – Cu opinie majoritară: Admite în parte cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale dintre părți pentru justa cauză sportivă, în temeiul art. 18.10. lit. a) teza 1 din RSTJF începând cu data pronunțării. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare și chiriei pentru perioada 01.09.2022-18.01.2023 către reclamant, precum și a cheltuielilor de judecată. Respinge celelalte pretenții ca neîntemeiate. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiată. Cu recurs. Cu opinie minoritară asupra cererii principale: Admite cererea principală.

Constată încetarea raporturilor contractuale fără justa cauză începand cu 21.10.2022 în temeiul art. 18.9.1 și 18.9.2. din RSTJF. Obligă clubul pârât la plata drepturilor financiare și chiriei pentru perioada 01.09.2022-30.06.2024 către reclamant și a cheltuielilor de judecată. Dispune sancționarea clubului cu următoarele două perioade de transfer în calitate de club cesionar de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. Respinge cererea reconvențională ca neîntemeiata. Cu recurs”, scrie lpf.ro.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cum a fost salvată Ucraina de la înfrângere de către Bulgaria, cea mai săracă țară din UE, într-un moment crucial – HotNews.ro
Next post CM de handbal | Portugalia – Brazilia 28-28. Clasamentele și toate rezultatele zilei de miercuri – DigiSport