Un bărbat a coborât din mașină ca să vorbească la telefon. Câteva secunde mai târziu, un bolovan uriaș i-a… – Digi24

Un bărbat din California a fost la un pas de moarte atunci când a coborât din mașină ca să vorbească la telefon, iar câteva secunde mai târziu un bolovan uriaș, cu diametrul de aproape un metru și jumătate, i-a zdrobit vehiculul.

Mauricio Henao a spus că parcase la marginea autostrăzii Pacific Coast din Malibu și a coborât din mașină ca să vorbească la telefon și imediat după asta a auzit „zgomote puternice” produse de stâncile de pe versantul dealului din spatele aflate în cădere.

„Eram la volan, am coborât pentru că am primit un telefon și în câteva secunde mi-am văzut mașina total distrusă”, a spus Henao pentru presa locală, citată de Insider.

Un bolovan cu diametrul de aproape un metru și jumătate a căzut pe cupola mașinii sale și a distrus-o complet, în timp ce mai multe pietre au blocat cele patru benzi de circulație.

Henao știe că apelul telefonic pe care l-a primit i-a salvat viața. „Sunt de-a dreptul zdruncinat. Sincer, nu cred că voi mai parca vreodată aici după ce s-a întâmplat. Sunt traumatizat de toată această întâmplare.”

Nicio persoană nu a fost rănită în urma prăbușirii stâncilor, dar mai multe mașini au fost avariate.

Editor : D.C.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Adrian Mutu ar putea pleca de la Rapid! „Briliantul”, primul pe lista unui club din Serie A – Eurosport RO
Next post Transfer bombă: Andrei Vlad pleacă de la FCSB în Polonia! Toate detaliile negocierilor dintre Gigi… – Prosport