Ultimul transfer pregătit de Universitatea Craiova pentru această iarnă! Anunțul lui Mihai Rotaru… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 12:33

Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 12:40

Gjoko Zajkov (Vorskla Poltava) și Alexandru Işfan (FC Argeş) au semnat cu Universitatea Craiova în această iarnă, iar un al treilea fotbalist urmează să se alăture echipei zilele viitoare.

Fără să dea un nume, Mihai Rotaru a anunțat că oficialii clubului lucrează în momentul de față pentru a transfera un fundaș stânga, deoarece echipa nu se poate baza în momentul de față decât pe Vătăjelu pentru acea poziție.

Universitatea Craiova mai pregătește un transfer

„Dacă rezolvăm și fundașul stânga, pentru că nu avem dublură la Vătăjelu… dacă rezolvăm, putem considera că am avut o campanie de achiziții foarte bună.

Nicuțor Bancu va fi apt undeva la sfârșitul lui aprilie, începutul lui mai, dar fiind sfârșit de campionat, de playoff, nu cred că îl vom arunca în luptă la momentul acela.

Pentru siguranța lui, cred că vom aștepta să aibă și cantonamentul de vară, dar el din punct de vedere medical va fi apt la finalul lui aprilie, acesta e pronosticul celor care l-au filmat”, a spus Mihai Rotaru, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

În primul său meci oficial din 2023, Universitatea va juca în deplasare cu FC Botoşani, pe 21 ianuarie (20:00), în etapa a 22-a a Superligii.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Poza care anunță ”bomba” din Premier League: sunt implicați Mohamed Salah, PSG și Liverpool!… – SPORT.RO
Next post Televizoarele la eMAG cu MII de LEI Reduceri in 2023 in Toata Romania – iDevice.ro