Transferul lui Alexandru Ișfan la Craiova a fost la un pas să cadă – DigiSport

  • Premier League: Man. United – Bournemouth, marți, 22:00, DGS 2

  • Premier League: Arsenal – Newcastle, marți, 21:45, DGS 1

Transferul vine oarecum neașteptat, chiar dacă oltenii nu sunt la prima tentativă de a-l lua pe Ișfan. Chiar dacă are 22 de ani, mijlocașul ofensiv este eligibil pentru regula U21 până la finalul sezonului, ceea ce reprezintă un atu important.

Forma mai puțin bună din ultima perioadă a jucătorului părea să amâne până la vară orice discuție.

Luni noapte, Ișfan a avut pretenții prea mari de la Universitatea Craiova și transferul a fost pe punctul să cadă

Numai că tratativele au fost la un pas să cadă pentru că pretențiile fotbalistului au fost considerate mult prea mari, în condițiile în care la actuala echipă are un salariu între 4.000 și 5.000 de euro pe lună, în funcție de de îndeplinirea unor clauze din contract.

Documentele urmează să fie definitivate în cursul acestei zile, după ce s-a ajuns la o înțelegere verbală între părți, însă jucătorul vrea să poarte o discuție decisivă cu Mihai Rotaru, aflat în Statele Unite.

Dobrogea are cea mai mare diveristate etnică din România, iar asta se simte și în Aromele României: Dobrogea pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 19:00!

FC Argeș se poate alege cu o sumă care se apropie de un milion de euro, cu tot cu bonusuri, dacă, printre altele, echipa va ajunge să joace în grupele unei cupe europene. În plus, piteștenii vor păstra 25% din drepturile federative asupra jucătorului.

Ișfan va pleca la Craiova alături de Ana, frumoasa alături de care a petrecut Sărbătorile, în Maramureș.

„Ișfan e aproape rezolvat. Deocamdată nu avem semnătura lui. Plecase spre Craiova. Acum 45 de minute am vorbit cu Mihai Rotaru. (n.r. despre plecarea lui Andrei Ivan) Nu e nimic adevărat. (n.r. despre Ișfan) Noi l-am vrut și vara trecută, ni l-am dorit și considerăm că în momentul în care va fi la noi, echipa va fi mai bună pe faza de atac. Cluburile au căzut de acord”, a spus Sorin Cârțu.

Galerie Foto

Programul de pregătire al Universității Craiova

Înainte de a-l prezenta oficial pe Eugen Neagoe în funcția de antrenor principal, Universitatea Craiova și-a anunțat programul de pregătire. Oltenii se vor antrena în Antalya, unde vor disputa trei partide amicale, în perioada 4-15 ianuarie.

La fel ca în ultimii ani, Universitatea Craiova se va cantona în Antalya pentru a pregăti ultima parte a sezonului regulat din SuperLiga.

Jucătorii Științei vor efectua deplasarea în Turcia cu o cursă charter miercuri, 4 ianuarie 2023, întoarcerea fiind programată duminică, 15 ianuarie 2023. Universitatea Craiova va fi cazată în această perioadă la Kaya Palazzo Resort”, a transmis Universitatea Craiova, pe Facebook.

Meciurile care vor fi jucate de Universitatea Craiova în Antalya:

  • 10 ianuarie: Universitatea Craiova – Kecskemeti TE (Ungaria)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova – Slask Wrocław (Polonia)
  • 15 ianuarie: Universitatea Craiova – Partizan Belgrad (Serbia)

Etichete: alexandru isfan , ana isfan , transfer isfan , isfan craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Nicolas Popescu n-a rezistat decât 4 meciuri la Voluntari » Fiul lui Gheorghe Popescu s-a întors la Farul Cons – Gazeta Sporturilor
Next post Raport după JAI: Nicio referire la România în Schengen în 2023. Negrescu, avertisment de la Bruxelles despre mișcarea Bulgariei. ”Pierdem trenul!” – DCNews