Transferul cu care Gigi Becali vrea să se lupte la titlu cu Farul și CFR.… – Prosport

Kevin Boli e foarte aproape de un transfer la FCSB, după ce a acceptat să se despartă de gruparea lui Valeriu Iftime în această iarnă, deși intră în ultimele 6 luni de contract.

Rachid Bouhenna este trecut pe lista neagră la FCSB, iar Gigi Becali dorește să se despartă în această iarnă de fundașul central.

Însă patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, 64 de ani, i-a și găsit un înlocuitor lui Bouhenna, iar ProSport a aflat că Kevin Boli este la doar o semnătură de FCSB. Valeriu Iftime ne-a dezvăluit care este situația jucătorului său în acest moment.

Transferul cu care Gigi Becali vrea să se lupte la titlu cu Farul și CFR. „Impresarul lui Boli mi-a spus că jucătorul a acceptat să plece!”

Contactat de către ProSport, Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a acceptat să vorbească despre stadiul discuțiilor pentru plecarea lui Kevin Boli.

„Eu am fost plecat în străinătate și am revenit recent în România. Din câte am fost informat de impresarul lui Boli, în cele din urmă jucătorul vrea să plece și el. E un lucru bun deoarece Boli intra în ultimele șase luni de contract și mă ajută acum și pe mine să obțin o sumă de bani.

Discuțiile au fost cu FCSB, iar eu sunt convins că voi cădea la o înțelegere și cu Gigi Becali. Urmează să punem la punct, după ultimul meci din campionat, toate detaliile, iar atunci vom putea vorbi mai mult despre transferul lui Boli. Dar, să-l las liber de contract, în condițiile în care el încă mai are acord cu mine, nu o voi face”, a spus Valeriu Iftime pentru ProSport.

Gigi Becali l-a mai vrut pe Kevin Boli la FCSB și în momentul în care fundașul central juca pentru Viitorul Constanța, actuala Farul, dar și atunci când era la CFR Cluj.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ciolacu i-a trimis o scrisoare cancelarului Austriei / Oferta pe care i-o face – HotNews.ro
Next post Volodimir Zelenski a anunțat că vrea să apară la finala Cupei Mondiale! Răspunsul FIFA pentru președintele Ucrainei – DigiSport