Transferul bombă al lui Darius Olaru, negociat de Gigi Becali într-un mod uluitor! A explicat… – Prosport

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care transferul lui Darius Olaru de la FCSB a picat în această iarnă: oferta propusă de clubul din străinătate nu a fost pe placul latifundiarului!

Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care transferul lui Darius Olaru de la FCSB a picat

Patronul roș-albaștrilor a precizat că propunerea venită pe adresa clubului a fost de împrumut, pentru un milion de euro, cu opțiune obligatorie de transfer definitiv în valoare de 4 milioane de euro.

Simțindu-se „îmbârligat” de către conducătorii formației care-l dorea pe Darius Olaru, Gigi Becali a reacționat rapid și a sistat orice fel de negociere. Unul dintre motivele pentru care latifundiarul a ales să nu renunțe la mijlocaș a fost și importanța sa în cadrul echipei, acesta fiind și căpitan.

Eu am ce să vând, am avut ofertă pe Olaru de 5 milioane. A zis că îmi dă un milion acum și 4 opțiune obligatorie. Nici nu știu de unde a fost. Am zis că pe mine nu mă interesează astea, chestiunile astea de contracte îmbârligate.

Că tu poți să îmi faci ofertă de 4 milioane și să îmi dai 4 milioane în 4 ani. Nu. Clar… 1 milion. Eu nu am nevoie de bani. Dă-mi un milion acum, dă-mi 2 milioane peste 6 luni și peste încă 6 luni încă două. Că nu am nevoie de bani. Dar să fie clar. Dar nu am acceptat.

Eu de exemplu puteam să fac așa… ia-l pe Olaru, îl închiriam pe un milion până în vară. Deci 4 luni luam un milion. Dar nu am vrut. Era bine, dar e jucător principal. Pierzi campionatul. Nu? Eu pot să ia pe un jucător, să-l închiriez, cât iau alții pe un jucător în total. Eu iau pe 4 luni dacă închiriez un jucător cât iau alții să ia un jucător definitiv sau dublu. Așa e la Becali, ce să faci?”, a spus Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Darius Olaru nu se gândește la transfer

În acest început de an, la plecarea lui FCSB în cantonamentul efectuat în Antalya, Darius Olaru a dezvăluit că nu se gândește, pentru moment, la un transfer, și că este concentrat în totalitate pe meciurile actualei sale echipe.

„Nu știu nimic despre vreun transfer. Știu doar că avem meci cu Hermannstadt peste vreo 10 zile. La asta mă gândesc. Am văzut că s-a zis că voi fi primul plecat.

Nu știu cine va fi primul. Suntem mulți jucători buni. Sper să facem mai mulți pasul spre străinătate”, a spus Darius Olaru, înaintea cantonamentului de iarnă.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post ISW: „Extraordinar de improbabil” ca orașul-cheie Bahmut să cadă în mâinile Rusiei, dar Ucraina ar putea alege să se retragă – G4Media.ro
Next post Zaharova denunță afirmații „absurde” ale lui Macron: „Nu-mi vine să cred că asta e logica unui adult” – HotNews.ro