Transferul bombă al începutului de an 2023: Denis Alibec, ca și vândut de Farul! Gică… – Prosport

Gică Hagi poate da lovitura pe piața transferurilor la finalul sezonului 2022 – 2023, iar Denis Alibec este cel care îi poate băga „Regelui” o sumă importantă de bani în conturi.

Deși Denis Alibec a anunțat că vrea să rămână la Farul Constanța pentru a se lupta an de an la titlu, Gică Popescu are alte planuri cu internaționalul român.

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, speră ca Farul Constanța să facă performanță în 2022 – 2023, iar apoi să îl vândă pe Denis Alibec.

Transferul bombă al începutului de an 2023: Denis Alibec, ca și vândut de Farul! Gică Popescu anunță despărțirea iminentă

Președintele constănțenilor este sigur că Gică Hagi ar putea să vândă mai mulți jucători la finalul sezonului 2022 – 2023 dacă echipa va face performanță pe plan intern.

„Eu l-am văzut pe Alibec numai din exterior. De când a venit la Farul, l-am văzut foarte determinat, hotărât să revină la forma sa de vârf, să joace în echipa naţională.

Cred că, în general, jucătorii au nevoie de un ambient plăcut, un ambient în care să se simtă bine, un ambient unde să îşi dorească să facă performanţă. Unul din lucrurile… Gică face multe lucruri bune, dar cel mai bun pe care îl face este că ştie cum să motiveze jucătorii.

Uite ce jucători au venit la Farul, care erau consideraţi terminaţi din punct de vedere al dorinţei de performanţă. Au venit la Farul şi au renăscut, aşa a fost şi cu Alibec, aşa a fost şi în trecut.

Ne bucurăm şi vrem să stea cât mai mult, dacă va primi ofertă din străintăte, îl vom lăsa să meargă la mai bine. Poate va veni o echipă importantă să îl oferteze şi să aibă dorinţa să plece, să facă performanţă afară.

Toţi vor să meargă la mai bine, să câştige mai mulţi bani, să facă performanţă într-un campionat important. El calităţi are, are calitate pentru şapte jucători, întotdeauna mi-am pus întrebarea de ce nu a reuşit Alibec, la câtă calitate există.

Anul acesta, să facă un sezon senzaţional cu noi, să ne calificăm cât mai sus posibil, să ne batem la primele trei locuiri, să ne batem şi la campionat şi după aceea să curgă ofertele pentru el şi alţi jucători.

Nu scoatem jucătorii pe tarabă, «veniţi şi ofertaţi-ne jucătorii», dar spuneam mai devreme, în momentul în care ai o evoluţie bună ca jucător, e normal să ai rezultate”, a declarat Gică Popescu, pentru Orange Sport.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post „Trupele noastre vor intra cu armele în mână”. Ucraina spune că va recupera Crimeea „prin forță și… – Digi24
Next post Dennis Man, la AC Milan din ianuarie?! „Maldini a luat deja legătura cu Parma” – DigiSport