Tehnologia de alimentare fulger la 240W va fi detaliată de realme pe data de 5 ianuarie; Ar sosi pe realme GT Neo 5 – Mobilissimo.ro

În ultimul an a pornit o cursă nebună spre cea mai rapidă alimentare rapidă de pe piață, asta în segmentul smartphone-urilor, iar acolo unde branduri de pe podium încă oferă încărcare la 25-30W, avem companii care urcă la 150W sau chiar 210W. La această din urmă putere se încarcă Redmi Note 12 Explorer, dar curând pragul va fi depășit de un alt brand de origine chineză.

Vorbim desigur despre realme, companie care anunță prin intermediul unui teaser oficial faptul că pe data de 5 ianuarie 2023 va prezenta în China tehnologia de încărcare ultra rapidă la 240W. Teaser-ul este unul destul de subtil, dar acea săgeată fulger ne lămurește despre ce va fi evenimentul de la început de an.

După cum bine știți, realme GT Neo 3 150W este în momentul de față telefonul cu cea mai rapidă încărcare din portofoliul realme, iar la testele noastre s-a încărcat de la 1 la 100% în doar 19 minute. Cu o alimentare de 240W, ne putem aștepta ca în 12-14 minute o baterie să fie complet încărcată.

Din câte se vehiculează, standardul de alimentare la 240W va fi inaugurat de realme GT Neo 5, pe care îl vedem mai sus. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Cât a ajuns Ronaldo să câștige în fiecare secundă a contractului cu Al-Nassr – DigiSport
Next post Rabinul șef al Moscovei îndeamnă din exil evreii din Rusia să plece „cât mai pot” – Digi24