Synology lansează DiskStation DS723+, un NAS din gama entry destinat afacerilor – Adevărul

Synology a anunțat astăzi, 12 ianuarie, noul model DiskStation DS723+, un NAS cu 2 bay-uri, fiind cea mai mică opțiune extensibilă din gama sa de soluții all-in-one pentru birouri și întreprinderi mici.

Având la bază sistemul de operare Synology DiskStation Manager (DSM), DS723+ oferă soluții pentru a proteja și gestiona datele, pentru a colabora la editarea documentelor, pentru a accesa fișiere de la distanță și pentru a monitoriza activele fizice, toate într-un format compact de desktop.

Potrivit pentru echipele de profesioniști, pentru întreprinderile mici care doresc să intre în lumea stocării centralizate sau ca nod periferic în cadrul implementărilor distribuite, DS723+ poate oferi până la 7 bay-uri folosind o unitate de expansiune DX517 atunci când este nevoie de mai multă capacitate.

De asemenea, prin intermediul slotului PCIe încorporat, utilizatorii pot să îmbunătățească performanța optând pentru conectivitate de 10GbE și o stocarea rapidă în cache folosind unități SSD M.2 NVMe.

DS723+ oferă o gestionare și partajare intuitivă a fișierelor cu Synology Drive, care combină accesul la fișiere pe mai multe platforme cu confidențialitatea oferită de stocarea locală. Pentru echipele care lucrează de la distanță și pentru companiile care operează în mai multe locații, sincronizarea fișierelor de la un site la altul este, de asemenea, disponibilă pentru a face mirror între dispozitivele Synology.

Capacitățile de cloud hibrid oferite de Synology Hybrid Share permit utilizatorilor să îmbine beneficiile cloud-ului și ale stocării locale prin găzduirea datelor în cloud, păstrând în același timp pe dispozitivul local fișierele accesate frecvent în memoria cache. 

Sistemele Windows și Linux, VM-urile Hyper-V/VMware și conturile Microsoft 365/Google Workspace pot fi copiate pe DS723+ folosind Synology Active Backup Suite, protejând datele critice sau sensibile împotriva atacurilor ransomware și al altor amenințări cibernetice.

Pentru un nivel sporit de protecție, utilizatorii pot crea copii de rezervă și instantanee punctuale ale datelor stocate pe NAS, care pot fi apoi securizate în afara sediului, pe un alt server sau în cloud.

Cu suport pentru mai mult de 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF, Synology Surveillance Station VMS poate transforma DS723+ într-un sistem de management video care stochează local şi în mod privat imaginile şi filmările capturate.

Utilizatorii pot configura și gestiona rapid până la 40 de camere printr-o interfață modernă și personalizabilă. Mai mult, se pot suprapune planuri de etaj sau hărți Google Maps/OpenStreetMap atunci când se monitorizează clădiri multiple de dimensiuni medii sau mari.

Transferarea simplă și eficientă între serverele de înregistrare, gestionarea mai multor dispozitive și opțiunea de a înregistra simultan imagini în cloud-ul Synology C2 sporesc siguranţa şi disponibilitatea înregistrărilor importante. 

Synology DS723+ este disponibil începând de astăzi, 12 ianuarie, prin intermediul partenerilor și distribuitorilor Synology din întreaga lume.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Ion Țiriac și detaliile necunoscute despre situația actuală a Simonei Halep – Hotnews
Next post Nicolae Dică a revenit în Liga 1. I s-au promis 7 jucători – DigiSport