Șumudică, virulent la adresa șefilor de la Rapid. ”Sunt blocat! E un eșec, o enigmă” – DigiSport

  • Serie A: NapoliJuventus, vineri, 21:45, DGS 1

  • Premier League: Aston VillaLeeds, vineri, 22:00, DGS 1

Șumudică, virulent la adresa șefilor de la Rapid. ”Sunt blocat! E un eșec, o enigmă”

Antrenorul a lansat un nou atac la adresa Rapidului, dar în special către conducătorii clubului, deranjat fiind că nu s-a făcut niciun transfer în acest mercato.

Șumudică spune că pentru un club ca Rapid, aflat în anul centenarului, doar o calificare în play-off nu reprezintă nimic.

”La Rapid este un semn de întrebare. Este o enigmă. Se construiesc academii, se investesc bani, se plătesc anumite sume de bani pentru jucători de acum câțiva ani, este un proces pentru stemă, siglă și între timp echipa e în cantonament.

Echipa a avut evoluții peste așteptări, pentru mine, dar nu a realizat nimic. Calificarea în play-off, în anul centenarului, este un eșec pentru o echipă ca Rapid, dacă vor rămâne aici”, a spus Șumudică, într-o intervenție în direct în cadrul emisiunii Liga Digisport.

Șumudică se aștepta ca cei de la Rapid să transfere până acum trei-patru jucători de calitate.

”Este o enigmă, pentru că nu înțeleg de ce nu fac transferuri, sunt blocat. S-au supărat pe mine când le-am spus că au transferat cantitate și nu calitate ți mi-au dat dreptate pentru că au fost jucători care au rupt banca. Rapid, cu trei, patru transferuri bune avea șanse să se bată la primele două-trei locuri.

Nu înțeleg, începe campionatul, au meci cu Sepsi și tu nu faci niciun transfer?

Trebuiau jucători care să ridice nivelul, mai ales că ai ajuns unde ai ajuns. Și nu înteleg de ce nu se mișcă. Este destul de ciudat”, a mai spus Șumudică, la Digi Sport.

Victor Angelescu, despre datoriile Rapidului

Pentru a nu avea interdicție la transferuri, Rapid a fost nevoită să achite sume considerabile către foștii jucători ai clubului înainte de intrarea în faliment.

Victor Angeslescu, unul dintre acționarii Rapidului, a anunțat că datoriile achitate până acum se apropie de suma de două milioane de euro.

”Per total cred că o să se ajungă la aproape două milioane. Mai avem pe cineva de plătit acum, 1,8 milioane de euro. Cred că o să se ajungă la două milioane de euro.

În acest moment nu (n.r. dacă au interdicție la transferuri). Avem această persoană pe care o să o plătim. Ce putem să facem?

Altfel nu putem face transferuri, nu avem voie în cupele europene. Ce să facem? Acum sigur nu poți fi niciodată 100%, dar din ce știu eu nu mai e. 100% nu știu exact”, a spus Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Etichete: marius sumudica , transferuri rapid , victor angelescu , rapid interdictii transferuri


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Un miliardar a fost tras pe dreapta de poliție pentru că a condus cu viteză pe propria insulă: „Nu am… – Digi24
Next post Joao Manuel Pinto, de 4 ori campion cu Porto, numit la Dacia Unirea Brăila, ultima din Liga 3 – Gazeta Sporturilor