Suma primită de Larisa Iordache în fiecare lună de la statul român – DigiSport

  • Premier League: Arsenal – Man. United, duminică, 18:30, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – FCSB, duminică, 20:45, DGS 1

Galerie Foto

Renta viageră pe care Larisa Iordache o primește lunar de la statul român

Pe lângă salariul pe care îl are la CS Dinamo ca antrenoare de gimnastică, Larisa Iordache mai primește o sumă considerabilă din partea statului român.

Pentru cariera pe care a avut-o ca sportivă, Larisa Iordache este recompensată de statul român cu suma de 13.973 de lei lunar, una deloc de neglijat.

  • Larisa Andreea Iordache are în cariera sa o medalie bronz la Jocurile Olimpice, cu echipa, în 2012, la Londra, patru medalii la Campionatele Mondiale, două de argint şi două de bronz, 16 medalii de Campionatele Europene, 7 de aur, 7 de argint şi 2 de bronz, precum şi trei la Jocurile Mondiale Universitare, două de aur şi una de bronz.

Diana Bulimar, o altă fostă gimnastă a României, încasează o rentă viageră de 6.987 de lei, potrivit datelor publicate pe siteul MTS.

Larisa Iordache a dezvăluit ”secretele” formei sale de invidiat. Ce mânâncă și la ce ore

Multipla campioană europeană şi medaliată la Campionatele Mondiale şi Jocurile Olimpice a spus cum a ajuns să învețe ce și cum să mânânce. Larisa a povestit că mânâncă orice, la orice oră din zi și din noapte, dar doar atunci când simte nevoia de hrană și în cantități mici.

Galerie Foto

”Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc.

Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să-mi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament”, a spus Iordache.

Larisa a mai precizat că în prezent poate mânca la orice oră din zi și din noapte.

”Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat.

Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort.

Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”, a mai spus Larisa Iordache, pentru doctordebine.ro.

Larisa Iordache: „Eu am făcut antrenamente cu două treninguri pe mine la Deva”

Întrebată dacă se gândeşte să revină ca sportiv în gimnastică, Larisa Iordache a răspuns: „Nu ştiu asta, nu spun sub nicio formă, pentru că nu vreau să dau pe nimeni peste cap. Nu-mi doresc sub nicio formă să rătăcesc pe undeva… Da, Cătălina a revenit după ce se retrăsese, e adevărat (n.r. – Cătălina Ponor). Da, îmi place foarte mult Parisul, dar pot să mă duc acolo şi în calitate de spectator.

Nu pot să zic acum nimic. Eu am zis că anul acesta să-l iau pentru mine. Adică să fiu sănătoasă, să mă relaxez… să am un an în viaţa mea fără stres. Pentru că am realizat în anul acesta de când m-am retras din activitate că timp de 24 din 24 stăteam stresată şi nu vedeam nimic altceva. Tot ce făceam în sala de antrenament îmi acapara cumva toată ziua. Aşa că acum văd cât de bine e să fii relaxat”.

Etichete: larisa iordache , renta viagera larisa iordache , bani larisa iordache


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post NVIDIA Reflex pe înțelesul tuturor, partea 4 – Indiferent de placa video, Reflex face diferența – Zona IT
Next post Scandal de corupție la Kiev. Acuzații grave aduse ministrului Apărarii – STIRILEPROTV.RO