Starea de sănătate a lui Vladimir Putin s-ar fi înrăutățit. Președintele rus ar trimite sosii la evenim – STIRILEPROTV.RO

Problemele de sănătate ale președintelui rus Vladimir Putin par să se agraveze, spun surse de la Moscova, citate de presa britanică.

Din februarie, când a ordonat trupelor sale să invadeze Ucraina, au apărut numeroase zvonuri privind problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin, dar și potențiale tentative de asasinat – dintre care niciuna nu s-a dovedit până acum a fi corectă.

Dar acum se pare că unele surse apropiate președintelui rus susțin că starea sa de sănătate se agravează.

Potrivit canalului de Telegram General SVR, care ar avea surse la Kremlin, apropiate prședitelui rus, acesta este acum „grav bolnav” și suferă de amețeli și dureri de cap.

Sursa citată susține, de asemenea, că Putin a folosit sosii la evenimentele publice pentru a evita suspiciunile privind starea sa de sănătate.

Nu au fost detalii exacte privind evenimentele la care Putin ar fi trimis dubluri, iar o parte dintre cele recente la care ar fi trebuit să participe au fost anulate.

Nu s-au oferit dovezi cu privire la exact ce evenimente au folosit duble, mai ales că multe dintre cele recente în care rusul războinic trebuia să apară au fost anulate.

Președintele rus ar suferi de cancer, iar boala „progresează încet” și „pune sub semnul întrebării capacitatea sa de a participa la evenimente mari”, mai spune sursa citată de Daily Star.

Pe lângă cancer, se zvonește că Putin ar suferi și de Pakrinson, iar medicii săi ar urma să aibă o întâlnire la începutul anului următor pentru a stabili următorii pași în tratamentul său.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post Legendarul Andrea Pirlo a folosit un singur cuvânt pentru a-l descrie pe Olimpiu Moruțan – DigiSport
Next post Xi Jinping i-a spus lui Putin că drumul până la negocieri de pace cu Ucraina nu va fi lipsit de obstacole – Digi24