”Soția și cu mine am hotărât să nu ne oprim”. Dan Șucu a anunțat o decizie de 20 de milioane de euro – DigiSport

  • Fotbal: BelarusElveția, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • Fotbal: SpaniaNorvegia, sâmbătă, 21:45, DGS 1

După ce a investite peste 15 milioane de euro în două baze de pregătire din București, dintre care una e folosită de clubul Rapid, unde este acționar, Dan Șucu a anunțat că a decis, alături de soția Diana, să investească alte 20 de milioane de euro.

Galerie Foto

Dan Șucu, investiție de 20 de milioane de euro

Dan Șucu a anunțat că cele 20 de milioane de euro vor fi investite pentru construirea a 10 baze sportive, în mai multe orașe din țară.

Soția mea și cu mine am hotărât să nu ne oprim să investim în acest tip de baze sportive în care am investit deja. Țintim să mai investim în încă 10 baze sportive din diferite localități ale țării. Am bugetat investiții de 20 de milioane de euro.

Este foarte greu pentru o școală de fotbal să construiască o bază modernă și sigură în care să-și desfășoare cu adevărat activitatea. Deci am hotărât ca atunci când găsim o școală sportivă care ne place cum este condusă, să investim noi în construirea unei baze.

Cu condiția că vom vedea 250-300 de copii care se antrenează acolo. Atenție, diferența dintre noi și ce face statul român prin CNI este foarte simplă. Eu nu vreau să încep cu construcția, vreau să încep cu oamenii. La stat, lucrurile încep cu investiția”, a declarat Dan Șucu, pentru site-ul oficial al Rapidului.

Așa arată noua bază de pregătire a Rapidului, în care Dan Șucu a investit 6 milioane de euro

Galerie Foto

Etichete: dan sucu , diana sucu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous post România U21 – Portugalia U21 0-2. Elevii lui Săndoi, învinși fără drept de apel pe stadionul Steaua – DigiSport
Next post Joe Biden, în vizită oficială în Canada. Cele două țări anunță un acord privind migrația – Digi24